Search found 16 matches

by smithgrinds
Mon Jul 04, 2016 9:30 am
Forum: Civic Si 2006-2011 Americas
Topic: Excessive knock
Replies: 2
Views: 1037

Re: Excessive knock

Thanks it really had me worried that the knock count was going crazy.

Have a great 4th July
by smithgrinds
Mon Jul 04, 2016 5:51 am
Forum: Civic Si 2006-2011 Americas
Topic: Excessive knock
Replies: 2
Views: 1037

Excessive knock

Morning, I was datalogging and noticed a lot of knock. I pulled the timing but there's even knock close to idle. Can you guys take a look at the map and datalog and let me know if i'm missing something. Really concerned if i have a mechanical issue or my knock sensor is too sensitive? Thank you. Set...
by smithgrinds
Mon Apr 25, 2016 10:38 am
Forum: s300 / SManager
Topic: How do i know if my S300 V2 has gone bad?
Replies: 3
Views: 1444

Re: How do i know if my S300 V2 has gone bad?

I didn't get a chance to try. I'll try tonight. Have you guys seen that before? No led lights at all? Well, one good thing. It's not a red led light.
by smithgrinds
Sun Apr 24, 2016 11:07 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: How do i know if my S300 V2 has gone bad?
Replies: 3
Views: 1444

How do i know if my S300 V2 has gone bad?

Good evening, I been using my S300 V2 for some time now SN#22309, on my 97 Acura integra obd2a. I've had no issues until tonight where it stopped working. I'm getting a solid check engine light (i checked for codes) now. I'm using Hondata Smanager 2.5.2.0 I don't think that would make a difference i...
by smithgrinds
Sat Sep 28, 2013 9:37 am
Forum: TSX 2004-2014
Topic: flash pro plugged in all the time
Replies: 1
Views: 3448

flash pro plugged in all the time

hey I was wondering if the flash pro should be connected only during tuning then pulled out of the obd2 connector? Is it bad for the flash pro to be connected to the obd2 connector all the time. Then just plug in my usb when I need to see what's up or make changes. I just wanted to make sure i'm not...
by smithgrinds
Mon Mar 05, 2012 2:25 pm
Forum: TSX 2004-2014
Topic: tsx flashpro, base calibrations for k24
Replies: 14
Views: 13778

Re: tsx flashpro, base calibrations for k24

thanks, that is awesome to hear :) Yea i don't want to gain top end while sacraficing low end torque, specially for a daily driver. I also looked into that RBC intake manifold, but i don't think i'll waste my money on that either now, top end while sacraficing low end torque. Saving money and gains....
by smithgrinds
Mon Mar 05, 2012 12:56 pm
Forum: TSX 2004-2014
Topic: tsx flashpro, base calibrations for k24
Replies: 14
Views: 13778

Re: tsx flashpro, base calibrations for k24

awesome information zoro2006 :) i can look for a 50degree vtc gear and a 06-08 intake cam and i'm good yea i just wanted to use those maps as a base, then take it to the dyno for fine tune for my particular setup. Do you know if the 06+tsx head is much different than the 04's? besides the +1mm on th...
by smithgrinds
Mon Mar 05, 2012 9:55 am
Forum: TSX 2004-2014
Topic: tsx flashpro, base calibrations for k24
Replies: 14
Views: 13778

tsx flashpro, base calibrations for k24

Hello, i was wondering when you purchase the flashpro for the tsx. Does it include the flash maps that you sell for the 04,05,06 tsx? i'm wondering about trying those maps if i do purchase the flashpro. I do have a 2004 tsx, but the engines starting to get a bit old. I was thinking to run the flash ...
by smithgrinds
Wed Aug 24, 2011 10:30 am
Forum: s300 / SManager
Topic: is my knock sensor faulty?
Replies: 2
Views: 904

Re: is my knock sensor faulty?

oh man, could i be that absent minded :(
i'll check when i get home...thanks spunkster
by smithgrinds
Wed Aug 24, 2011 9:41 am
Forum: s300 / SManager
Topic: is my knock sensor faulty?
Replies: 2
Views: 904

is my knock sensor faulty?

Hi i was using my S300/p72 ecu with my oem knock sensor(b18c5) okay before, was reading knock and retarding as it should. However, recently it just shows 5Volts that's it? Like when i turn on the key 0volts, but once i start up the car it just goes to 5Volts right away and stays at 5Volts for the en...
by smithgrinds
Wed Jul 13, 2011 9:54 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: a/f not logging in some colums
Replies: 2
Views: 999

Re: a/f not logging in some colums

i figured it out, i was getting a vacuum leak from the throttlebody gasket.
i was wondering when i start the car why is the map sensor showing 1000+mbar
after i fixed that the engine is behaving a lot more consistant :)
by smithgrinds
Wed Jul 13, 2011 9:53 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: A/F readings on my S300
Replies: 3
Views: 1374

Re: A/F readings on my S300

i figured it out, i was getting a vacuum leak from the throttlebody gasket.
i was wondering when i start the car why is the map sensor showing 1000+mbar
after i fixed that the engine is behaving a lot more consistant :)
by smithgrinds
Wed Jul 13, 2011 1:53 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: a/f not logging in some colums
Replies: 2
Views: 999

Re: a/f not logging in some colums

so i thought maybe i accidently bent the valves or something but i just did a compression test
between 240-255psi in each cylinder? hmm

and idle is at 10:1a/f for some reason, it's kinda messed up :(
by smithgrinds
Wed Jul 13, 2011 12:42 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: A/F readings on my S300
Replies: 3
Views: 1374

Re: A/F readings on my S300

damn sorry i accidently reposted it again with the info :(
can you delete this one please.

Sorry for the hassles
by smithgrinds
Wed Jul 13, 2011 12:40 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: a/f not logging in some colums
Replies: 2
Views: 999

a/f not logging in some colums

thanks spunkster i'm on it 97 civic p72 ecu with s300 b20vtec with gsr head, rs machine pistons so about 11.8:1cr stock b16 cams rc440 cc injectors performerX intake manifold w/ 68mm throttlebody 3" intake with bpi velocity stack SSR street sweeper and 2.5" exhaust i seems to only log the a/f from c...