Search found 10 matches

by sockr1
Mon Jun 29, 2015 12:26 am
Forum: TL 2007-2008
Topic: Rev raise problem
Replies: 25
Views: 8169

Re: Rev raise problem

any update to this issue?
by sockr1
Sat Nov 08, 2014 10:54 am
Forum: FlashPro Manager
Topic: First datalog after cal upload is always blank
Replies: 11
Views: 3834

Re: First datalog after cal upload is always blank

Hondata wrote:It works ok for the models I have tested.

To narrow it down, what model do you have, and are you power cycling the ignition after uploading? Also is the upload made via the FlashPro or with the laptop?
2008 acura tl type s (manual)
uploaded via FP unit
by sockr1
Sat Sep 13, 2014 1:18 pm
Forum: FlashPro Manager
Topic: First datalog after cal upload is always blank
Replies: 11
Views: 3834

Re: First datalog after cal upload is always blank

hondata any update on this? i've heard from quite a few flashpro people now and they are having the same issue with the blank datalogs, which is very frustrating when you do a 30 min log after work and it's blank when you get home
by sockr1
Mon Jul 14, 2014 4:23 pm
Forum: TL 2007-2008
Topic: knock control
Replies: 17
Views: 7525

Re: knock control

my knock control level is also stuck at 55%. I have a 2008 Acura TL-S, any idea on why it's stuck at this level?
by sockr1
Mon Jul 14, 2014 10:58 am
Forum: FlashPro Manager
Topic: First datalog after cal upload is always blank
Replies: 11
Views: 3834

Re: First datalog after cal upload is always blank

Hondata wrote:Are you starting the datalog using the button on the FlashPro?
Yes. Everything is run from the flashpro using its button
by sockr1
Sat Jul 12, 2014 12:00 pm
Forum: FlashPro Manager
Topic: First datalog after cal upload is always blank
Replies: 11
Views: 3834

First datalog after cal upload is always blank

So every time I upload a calibration to my ECU, the first datalog after that is blank. In Flashpro manager, the Flashpro pop up window shows the datalog and it is a large file (25 minute datalog) but when I "Save As" or download the datalog, it goes down to 1kb and no data shows up on any table or g...
by sockr1
Thu Jul 03, 2014 7:26 am
Forum: FlashPro Manager
Topic: how do i know i'm back to stock ECU settings?
Replies: 2
Views: 1316

Re: how do i know i'm back to stock ECU settings?

pepperdanky wrote:Go in to the FlashPro tab, it will tell you the last calibration that was uploaded.
my flashpro tab says calibration ID 37805-RDB-A120 which looks like it is back to stock.

thank you for confirming
by sockr1
Wed Jul 02, 2014 10:05 pm
Forum: FlashPro Manager
Topic: how do i know i'm back to stock ECU settings?
Replies: 2
Views: 1316

how do i know i'm back to stock ECU settings?

i want to verify i correctly went back to stock: - i plugged my flashpro into my car and also into a laptop (no internet nearby). - i then selected "online->return to stock" and the ECU went through its learning process. i'm pretty sure i'm back to stock settings, but is there any way to look at a d...
by sockr1
Mon May 20, 2013 10:21 pm
Forum: TL 2007-2008
Topic: 2007 Acura TL Type-S 6MT FlashPro Problem
Replies: 9
Views: 8271

Re: 2007 Acura TL Type-S 6MT FlashPro Problem

It should datalog the knock correctly if you use the software to datalog and not just the datalogging button on the FlashPro. Do you see any other anomalies when datalogging from the FlashPro alone? agree with this. knock counts are not logged correctly if using the flashpro alone, but once I start...
by sockr1
Mon May 20, 2013 10:18 pm
Forum: TL 2007-2008
Topic: Guess ill take the honor here and break the ice....
Replies: 4
Views: 4609

Re: Guess ill take the honor here and break the ice....

sockr1 here also from acurazine. i check this forum every once in a while, thanks for breaking the ice haha