Search found 19328 matches

by Spunkster
Tue Jan 19, 2021 5:05 pm
Forum: Civic Type R 2015+
Topic: First Time Tuning. Putting my flame suit on.
Replies: 6
Views: 41

Re: First Time Tuning. Putting my flame suit on.

It could be from anything. You will have to check for leaks and fix whatever it is leaking.
by Spunkster
Tue Jan 19, 2021 11:18 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Possibly Bad ECU,S300,WBo2??
Replies: 7
Views: 23

Re: Possibly Bad ECU,S300,WBo2??

Do you have on-board datalogging enabled?
by Spunkster
Tue Jan 19, 2021 10:03 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Possibly Bad ECU,S300,WBo2??
Replies: 7
Views: 23

Re: Possibly Bad ECU,S300,WBo2??

Do not use D14 for wideband input, as it cannot see the full voltage range. Use D10 instead: http://www.hondata.com/help/smanager/wi ... b=wideband
by Spunkster
Tue Jan 19, 2021 10:00 am
Forum: FlashPro Manager
Topic: Help flashpro malfunction
Replies: 1
Views: 10

Re: Help flashpro malfunction

With everything plugged in and the ignition in the on position, go to the Help menu and click on “send feedback”. Include a detailed description of the issue.
by Spunkster
Mon Jan 18, 2021 3:40 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Possibly Bad ECU,S300,WBo2??
Replies: 7
Views: 23

Re: Possibly Bad ECU,S300,WBo2??

It could be the wideband or there could be a fuel system issue.
by Spunkster
Mon Jan 18, 2021 12:19 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Fuel pressure sensor
Replies: 2
Views: 11

Re: Fuel pressure sensor

Have you read the info in the help file: http://www.hondata.com/help/smanager/an ... sub=analog
by Spunkster
Mon Jan 18, 2021 10:21 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Problem with S300 uploading
Replies: 17
Views: 7768

Re: Problem with S300 uploading

Are you sure it is seated on the pins properly?

Have the capacitors been replaced in the ECU?
by Spunkster
Mon Jan 18, 2021 10:11 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Issue with AFR Commanded going RICH mid gear in 4th and 5th only
Replies: 7
Views: 272

Re: Issue with AFR Commanded going RICH mid gear in 4th and 5th only

Have you tried your ECU in a known working vehicle?

You never mentioned what vehicle this is in.
by Spunkster
Fri Jan 15, 2021 4:43 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Ecu or Kpro damaged
Replies: 7
Views: 104

Re: Ecu or Kpro damaged

If the ECU is damaged it will have to be replaced. You may have a dealer that can do K-Pro installs near you than can take care of this for you: https://www.hondata.com/us-dealers
by Spunkster
Fri Jan 15, 2021 3:47 pm
Forum: Civic 2016+ 1.5 Turbo Americas/Asia
Topic: Problem with Return to Stock
Replies: 12
Views: 376

Re: Problem with Return to Stock

Your battery voltage appears to be low, I would recommend that you try charging the battery before doing anything further.
by Spunkster
Fri Jan 15, 2021 2:41 pm
Forum: Civic 2016+ 1.5 Turbo Americas/Asia
Topic: Problem with Return to Stock
Replies: 12
Views: 376

Re: Problem with Return to Stock

Do not disconnect the battery.

Hold the start button and it should do something.

Please send the feedback info as requested.
by Spunkster
Fri Jan 15, 2021 2:03 pm
Forum: Civic 2016+ 1.5 Turbo Americas/Asia
Topic: Problem with Return to Stock
Replies: 12
Views: 376

Re: Problem with Return to Stock

With everything plugged in and the ignition in the on position, go to the Help menu and click on “send feedback”. Include a detailed description of the issue.
by Spunkster
Fri Jan 15, 2021 1:32 pm
Forum: Civic 2016+ 1.5 Turbo Americas/Asia
Topic: Problem with Return to Stock
Replies: 12
Views: 376

Re: Problem with Return to Stock

Unplug from the laptop and the vehicle, then close and reopen the software and only plug in the USB. It should prompt to update the firmware. Let this finish, then plug into the vehicle.
by Spunkster
Fri Jan 15, 2021 12:43 pm
Forum: Civic 2016+ 1.5 Turbo Americas/Asia
Topic: Problem with Return to Stock
Replies: 12
Views: 376

Re: Problem with Return to Stock

Your software is out of date. You need to download the most recent version and then upload to the ECU.
by Spunkster
Thu Jan 14, 2021 3:58 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Ecu or Kpro damaged
Replies: 7
Views: 104

Re: Ecu or Kpro damaged

You need to try swapping the K-Pros to see where the issue is.