Search found 16130 matches

by Spunkster
Fri May 25, 2018 4:58 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Civic Ep3 (EU) with 3 problems
Replies: 8
Views: 48

Re: Civic Ep3 (EU) with 3 problems

Now take the calibration you said didn't get the light on and enable the multiplexor and re-upload.
by Spunkster
Fri May 25, 2018 1:18 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: K20 swap wiring problems
Replies: 3
Views: 10

Re: K20 swap wiring problems

You should try the ECU on a known working vehicle then.
by Spunkster
Fri May 25, 2018 12:19 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: K20 swap wiring problems
Replies: 3
Views: 10

Re: K20 swap wiring problems

The baro sensor is inside the ECU, so if you are getting an error for that, the ECU may be bad.
by Spunkster
Fri May 25, 2018 10:41 am
Forum: S2000 2006-2009 Americas/Europe/Asia
Topic: Disable VSA
Replies: 1
Views: 6

Re: Disable VSA

No, this will not disable that. We do not recommend disabling this unless the VSA has been removed form the vehicle.
by Spunkster
Fri May 25, 2018 10:12 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Civic Ep3 (EU) with 3 problems
Replies: 8
Views: 48

Re: Civic Ep3 (EU) with 3 problems

I just notice that that is a difference between the 2 calibrations you have posted.
by Spunkster
Fri May 25, 2018 10:10 am
Forum: FlashPro Manager
Topic: New Flaspro user, Ecu NOT Detected HELP
Replies: 3
Views: 17

Re: New Flaspro user, Ecu NOT Detected HELP

https://www.hondata.com/products/flashp ... ?filter=15

Our website clearly states that you must use the 07-08 ECU and an adapter cable.
by Spunkster
Thu May 24, 2018 10:22 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Civic Ep3 (EU) with 3 problems
Replies: 8
Views: 48

Re: Civic Ep3 (EU) with 3 problems

Have you tried disabling the multiplexor?
by Spunkster
Thu May 24, 2018 9:57 am
Forum: s300 / SManager
Topic: New s300 ethanol input stuck at 99%?
Replies: 12
Views: 77

Re: New s300 ethanol input stuck at 99%?

Please post the calibration you are using and a datalog showing the issue.
by Spunkster
Wed May 23, 2018 4:54 pm
Forum: Civic Si 2006-2011 Americas
Topic: Speed Density Calibrations
Replies: 18
Views: 75

Re: Speed Density Calibrations

It sounds like you may not be uploading the actual file. instead of uploading that way, with the FlashPro connected to the pc, just click the upload arrow. Then take it to the vehicle.
by Spunkster
Wed May 23, 2018 3:19 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Rpm/tach flutter using digital dash.
Replies: 5
Views: 37

Re: Rpm/tach flutter using digital dash.

This does not sound like an ECU or s300 related issue. It sounds like a wiring problem as you have stated. The ECU is reporting what it sees.
by Spunkster
Wed May 23, 2018 3:16 pm
Forum: Civic Si 2006-2011 Americas
Topic: Speed Density Calibrations
Replies: 18
Views: 75

Re: Speed Density Calibrations

Please give a step by step in exactly what you are clicking and how you are uploading.
by Spunkster
Wed May 23, 2018 2:14 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Rpm/tach flutter using digital dash.
Replies: 5
Views: 37

Re: Rpm/tach flutter using digital dash.

More than likely this has something to do with the aftermarket harness. You should contact the manufacturer of the harness.
by Spunkster
Wed May 23, 2018 2:12 pm
Forum: Civic Si 2006-2011 Americas
Topic: Speed Density Calibrations
Replies: 18
Views: 75

Re: Speed Density Calibrations

How are you uploading this calibration to the ECU?

Are you just clicking on the upload button in the image you posted before?
by Spunkster
Wed May 23, 2018 11:59 am
Forum: Civic Si 2006-2011 Americas
Topic: Speed Density Calibrations
Replies: 18
Views: 75

Re: Speed Density Calibrations

We need you to upload the calibration you are using to make the datalog, not just a screenshot.
by Spunkster
Wed May 23, 2018 10:12 am
Forum: Civic Si 2006-2011 Americas
Topic: Speed Density Calibrations
Replies: 18
Views: 75

Re: Speed Density Calibrations

Please post the calibration you are using as well as a datalog showing the error.