Search found 16 matches

by Db7dud
Sat Mar 24, 2018 12:30 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: AEm x series wideband datalog issue.
Replies: 10
Views: 1370

Re: AEm x series wideband datalog issue.

solved! Bad ground for the brown wire.
by Db7dud
Sat Mar 24, 2018 9:22 am
Forum: s300 / SManager
Topic: AEm x series wideband datalog issue.
Replies: 10
Views: 1370

Re: AEm x series wideband datalog issue.

okay so with key on, and sensor ready ---- too lean etc.. I get 5.00 volts from the signal wire.. which makes sense.. I will be running the car in a few once my baby gets up from a nap ( lol ).. will keep you guys informed of the voltages I get from the singal wire as with what the gauge is showing.
by Db7dud
Fri Mar 23, 2018 6:12 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: AEm x series wideband datalog issue.
Replies: 10
Views: 1370

Re: AEm x series wideband datalog issue.

The calibration settings seem correct?
by Db7dud
Fri Mar 23, 2018 6:10 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: AEm x series wideband datalog issue.
Replies: 10
Views: 1370

Re: AEm x series wideband datalog issue.

I checked it multiple times, and I have the same result from D14 aswell. Ugh my head lol
by Db7dud
Fri Mar 23, 2018 5:32 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: AEm x series wideband datalog issue.
Replies: 10
Views: 1370

Re: AEm x series wideband datalog issue.

I cannot find a similar issue
by Db7dud
Fri Mar 23, 2018 5:25 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: AEm x series wideband datalog issue.
Replies: 10
Views: 1370

Re: AEm x series wideband datalog issue.

Just to clarify its an Obd2 chassis, with a jumper Harness, and I cut the harness in the jumper, correct?
by Db7dud
Fri Mar 23, 2018 5:03 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: AEm x series wideband datalog issue.
Replies: 10
Views: 1370

Re: AEm x series wideband datalog issue.

I cut the wire from d10 pre ecu, and the wideband white wire going into ecu!
by Db7dud
Fri Mar 23, 2018 3:42 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: AEm x series wideband datalog issue.
Replies: 10
Views: 1370

Re: AEm x series wideband datalog issue.

also I got the values of .50v 8.50 afr etc from the manual of the aem wideband!
by Db7dud
Fri Mar 23, 2018 3:39 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: AEm x series wideband datalog issue.
Replies: 10
Views: 1370

AEm x series wideband datalog issue.

Hello guys, so I am in the process of hooking up my aem x series wideband to datalog on my s300 v3. I have the AEM wideband power to the driver side under dash fuse panel, The AEM ground running to the thermostat. I have the white wire from the AEM going to the D10 pin (ELD) on my ECU, with the 136 ...
by Db7dud
Mon Mar 19, 2018 6:01 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Old AEM wideband install into S300v3 P28
Replies: 18
Views: 2565

Re: Old AEM wideband install into S300v3 P28

and 2x0 go to paramters, closed loop advanced, then it is right there at the top!
by Db7dud
Mon Mar 19, 2018 5:57 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Old AEM wideband install into S300v3 P28
Replies: 18
Views: 2565

Re: Old AEM wideband install into S300v3 P28

the aem x series wideband 0-5V analog output says : <.50 volts ( sensor not ready) .50 volts= 8.50, and 4.50 volts =18.00afr, to my understanding this differs from the rest of the aem wideband gauges? is it possible that this is my issue with my faulty readings!? Or are you sticking to the AEM issue...
by Db7dud
Mon Mar 19, 2018 3:06 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Old AEM wideband install into S300v3 P28
Replies: 18
Views: 2565

Re: Old AEM wideband install into S300v3 P28

Also 136 and 138 were removed from the board, sorry forgot to add that. I am assuming it is in my calibration
by Db7dud
Mon Mar 19, 2018 3:03 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Old AEM wideband install into S300v3 P28
Replies: 18
Views: 2565

Re: Old AEM wideband install into S300v3 P28

I hate to bring this back up, sorry but I am having an issue with my aem x series wideband, I have power ran to switched 12v in driver side fuse panel, aem ground wire ran to thermostat housing, and white wire ran to d10, and my readings are so erratic and the wideband reading in s manager doesn't r...