Search found 4 matches

by solosaniok
Fri Jul 19, 2019 1:54 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: BAT jumping in log
Replies: 1
Views: 206

BAT jumping in log

Hey guys.
I have an issue with the BATTERY log in smanager.
It jumps around ti much. I checked on my friends car and his log is much smoother an with less difference.
Because of that my ignition and AFR is jumping also.
It jumps between 14.1 to 13.3 V usually.
What could cause this behavior?
by solosaniok
Wed Mar 21, 2018 6:45 am
Forum: s300 / SManager
Topic: AFR differs from the gauge on High RPM
Replies: 6
Views: 957

Re: AFR differs from the gauge on High RPM

I am using Innovate LC2 with bosch lsu 4.2, standard innovate cable for the ground
by solosaniok
Tue Mar 20, 2018 11:38 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: AFR differs from the gauge on High RPM
Replies: 6
Views: 957

Re: AFR differs from the gauge on High RPM

I use D14, yes it does not log anything above 3.7 V but in AFR this is above 17-18:1 and I never need or use this AFR, everythig bellow is fine.
To match the gauge AFR and the smanager AFR at high RPM I use 0.7 V offset but in this case i have discrepancy on low and idle.
by solosaniok
Mon Mar 19, 2018 1:23 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: AFR differs from the gauge on High RPM
Replies: 6
Views: 957

AFR differs from the gauge on High RPM

S300, P30JDM ECU, Innovate LC2 connected to D14 power connected to A25 and ground to the ecu ground. I have aligned the s300 AFR to the gauge AFR on idle, every thing looks nice. When I am recording a datalog for a particular run to 8k RPM I see that the AFR on the gauge and the AFR in the s300 data...