Search found 9 matches

by sleepyhatch
Wed Dec 21, 2005 9:21 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 flashrom memory issue
Replies: 2
Views: 2334

thank you. that worked. I created a small datalog file and use the delete all feature and now all memory are free.
by sleepyhatch
Sun Dec 18, 2005 10:11 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 flashrom memory issue
Replies: 2
Views: 2334

S300 flashrom memory issue

I was trying to datalog with my S300 today and run into some problems. When I open the download from ECU screen, it is showing all the memory is used. But under recordings, its blank with no saved files. And I don't have a way of recoverying the used up memory. Is this a firmware bug? How do I clear...
by sleepyhatch
Tue Sep 27, 2005 2:26 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager V1-1 Beta
Replies: 84
Views: 42682

nice! Thanks Hondata!
by sleepyhatch
Wed Sep 21, 2005 11:21 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Cold start
Replies: 10
Views: 5186

I am having the same "cold idle" surge problem as well. I am in the process of replacing my fuel lines and fuel rails to ensure its not a problem from my end. I will update as soon as everything is installed.
by sleepyhatch
Thu Sep 15, 2005 11:38 am
Forum: s300 / SManager
Topic: weird fuel cut when engine is cold
Replies: 2
Views: 3555

You may have changed the settings in the boost tab, or the water temp correction or the air temp correction. You may also have to adjust the idle with the IAC duty cycle slider. I am on a 7 lb spring, and cold boost and hot boost cut is set to 10 psi with Cold/Hot temp set at 141 degrees F. Water a...
by sleepyhatch
Wed Sep 14, 2005 9:06 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: weird fuel cut when engine is cold
Replies: 2
Views: 3555

weird fuel cut when engine is cold

When I start my car, if I hit the gas before the temperature gauge reaches 1/3 of a way, the car would go into this werid fuel cut/funny idle mode until the engine is warmed up. The rpm would jump between 1000 and 1500, and if I rev the engine, my PLX M300 would register 19af or even leaner. I am ru...
by sleepyhatch
Fri Sep 02, 2005 8:20 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Questions for Hondata
Replies: 10
Views: 5682

Spunkster wrote:You can use the ELD input to datalog the wideband input.
thx, do I Disable ELD in Miscellaneous Options if I want to use the ELD input for datalog?
by sleepyhatch
Thu Sep 01, 2005 5:31 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Questions for Hondata
Replies: 10
Views: 5682

You should be able to use the wideband as the primary sensor, but I personally have not yet tried this on my cars. Since I use the PLX it is much simpler to just use the narrowband output and send that signal to the stock o2 sensor inputs. if the stock o2 sensor input is getting the narrowband sign...
by sleepyhatch
Wed Aug 31, 2005 10:41 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Is s300 working
Replies: 42
Views: 18551

The red light should flash briefly for about 0.5s after the ignition is switched on. Also the red light will flicker when uploading or datalogging. just from my observation, it looks like the lights are installed "backwards". You get a flashing green light while uploading but you should be getting ...