Search found 6 matches

by RoderidtR
Tue Jul 17, 2018 7:08 pm
Forum: Civic 2016+ 1.5 Turbo Americas/Asia
Topic: AntiLag
Replies: 13
Views: 4661

Re: AntiLag

Has anyone ran the anti lag? Any problems? What mods are you running?
by RoderidtR
Mon Jul 16, 2018 5:48 pm
Forum: Civic 2016+ 1.5 Turbo Americas/Asia
Topic: 10th gen si anti lag problem?
Replies: 9
Views: 999

Re: 10th gen si anti lag problem?

So went back to the 6psi carb legal tune without the anti lag and seems to have fixed the issue no more stuttering. How big is the damage on using the stock down pipe while using the anti lag feature? Will upgrade soon just wondering wait.. so you are building boost then without a datalog , we can ...
by RoderidtR
Mon Jul 16, 2018 1:50 pm
Forum: Civic 2016+ 1.5 Turbo Americas/Asia
Topic: 10th gen si anti lag problem?
Replies: 9
Views: 999

Re: 10th gen si anti lag problem?

So went back to the 6psi carb legal tune without the anti lag and seems to have fixed the issue no more stuttering. How big is the damage on using the stock down pipe while using the anti lag feature? Will upgrade soon just wondering
by RoderidtR
Mon Jul 16, 2018 10:30 am
Forum: Civic 2016+ 1.5 Turbo Americas/Asia
Topic: 10th gen si anti lag problem?
Replies: 9
Views: 999

Re: 10th gen si anti lag problem?

Checked the clamp looks secure any other places you would suspect of a leak?
by RoderidtR
Sun Jul 15, 2018 9:13 pm
Forum: Civic 2016+ 1.5 Turbo Americas/Asia
Topic: 10th gen si anti lag problem?
Replies: 9
Views: 999

Re: 10th gen si anti lag problem?

Will post a data log chart soon haven't had a chance to been on vacation. But checked for boost leaks I feel like my waste gate might be the problem maybe not holding pressure?
by RoderidtR
Sun Jul 15, 2018 9:21 am
Forum: Civic 2016+ 1.5 Turbo Americas/Asia
Topic: 10th gen si anti lag problem?
Replies: 9
Views: 999

10th gen si anti lag problem?

Hello guys new to the forums but had a question for anyone that may be able to help. Recn updated the flash pro and noticed a anti lag setting set it up correctly with 21.56 psi as the anti lag goal but after install and a couple of runs in "Mexico" car is stuttering whenever I get on boost anyone h...