Search found 60 matches

by mkulak
Sat Jan 14, 2012 6:52 am
Forum: K-Pro Calibrations
Topic: Need CAL for K20Z1
Replies: 4
Views: 2145

Re: Need CAL for K20Z1

I thought Turtle was in Hong Kong now?
by mkulak
Mon Sep 19, 2011 5:28 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: tps reading -1%
Replies: 16
Views: 4947

Re: tps reading -1%

miaep3 wrote:here is a screen shot
Make your minimum throttle 10.5 and it should read zero. Whenever I see -1% I add .5 to the minimum number and it is fixed.
by mkulak
Sun Sep 11, 2011 6:03 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Idle issue, no power, cel vsc light on...
Replies: 7
Views: 1445

Re: Idle issue, no power, cel vsc light on...

If i had another kpro 5004800 with dataloging, can i swap it with the 5000069 ? You could use the K-Tuned Harness but would not have VSA functioning. http://k-tuned.3dcartstores.com/Dual-ECU-KPro-Harness-TSX-04-08_p_25.html PM me with your setup and I might be able to help you with a file to run yo...
by mkulak
Mon Aug 22, 2011 12:32 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Is K-manager v1.4.1 still available for download?
Replies: 6
Views: 2329

Re: Is K-manager v1.4.1 still available for download?

Ok.. Thought I was going NUTS!
by mkulak
Mon Aug 22, 2011 9:38 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Is K-manager v1.4.1 still available for download?
Replies: 6
Views: 2329

Re: Is K-manager v1.4.1 still available for download?

Am I missing something?

All I see is the production version 1.5.1

Production release 14/08/2011 6.2 MB V1.5.1
by mkulak
Fri Aug 19, 2011 7:06 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Is K-manager v1.4.1 still available for download?
Replies: 6
Views: 2329

Re: Is K-manager v1.4.1 still available for download?

Where is the link to the current beta? I can't find it..
by mkulak
Tue Aug 02, 2011 8:34 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: kpro is not being detected by the labtop
Replies: 14
Views: 2919

Re: kpro is not being detected by the labtop

Printer Cable - FTL

That is your issue! Whenever I try to tune a car with a non-hondata cabe I have issues. I know keep my Hondata Cable in my laptop bag due to this.
by mkulak
Wed Jul 27, 2011 6:11 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Using reverse with no VSS?
Replies: 4
Views: 1570

Re: Using reverse with no VSS?

Buy this and your problem will be solved...

http://k-tuned.3dcartstores.com/Adjusta ... _p_10.html
by mkulak
Tue Jun 07, 2011 8:25 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: kpro not saying online help plz
Replies: 8
Views: 1368

Re: kpro not saying online help plz

Try changing USB cables. I was helping someone out this weekend and they were using some printer cable and I could not connect. I went to my car and got my Hondata provided cable and viola. Connected!
by mkulak
Sun May 29, 2011 8:08 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Deatschwerks Injectors Dead Time (ms)
Replies: 4
Views: 2730

Re: Deatschwerks Injectors Dead Time (ms)

sidriverep3 wrote:That should be fine. I'm running a k24a1 with id1000s and I'm around 50% duty at 12 psi. The id1000s can push A LOT of fuel.

Adam
Yeah, but I'm running a returnless system on the TSX. Will make a big difference... I'm assuming you are running an return with a rising rate system.
by mkulak
Tue May 24, 2011 5:43 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: ID1000 cold & hot start problem
Replies: 23
Views: 8489

Re: ID1000 cold & hot start problem

Hmmmmm.. My car starts up in 1 second with those settings...
Did you note that my settings are in F and your are in C (Temp wise)
by mkulak
Mon May 23, 2011 4:56 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: ID1000 cold & hot start problem
Replies: 23
Views: 8489

Re: ID1000 cold & hot start problem

Hey,

My numbers look very different and my car starts up no problem at all. Take a look at the attached file..
This is with a set of ID 1000's
by mkulak
Mon May 16, 2011 2:44 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: ID1000 cold & hot start problem
Replies: 23
Views: 8489

Re: ID1000 cold & hot start problem

I notice a few other things... Will be in touch later...
by mkulak
Sun May 15, 2011 7:27 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: ID1000 cold & hot start problem
Replies: 23
Views: 8489

Re: ID1000 cold & hot start problem

Got your .kal -

I need to know your exact setup and what MAP you are using. I see a few things which are making me go hmmmm...
by mkulak
Sun May 15, 2011 1:53 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: ID1000 cold & hot start problem
Replies: 23
Views: 8489

Re: ID1000 cold & hot start problem

I have mine set as 900cc injectors and my car starts up after a second or 2. Try that maybe?