Search found 29 matches

by jordonking
Sun Nov 09, 2008 10:31 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Virus in SManager?
Replies: 3
Views: 2142

Switched to Norton AV and all is well. Weird. Oh well. Thanks for help.
by jordonking
Thu Nov 06, 2008 11:47 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Virus in SManager?
Replies: 3
Views: 2142

Virus in SManager?

I've recently had to format laptop. Upon trying to reinstall SManager from downloaded installation file. AVG is picking up that the SManger.exe has a virus attached. W32/Virut.Z is the virus name. Anyone else getting this?
by jordonking
Thu Mar 15, 2007 8:09 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Problem after VTEC engagement and shift
Replies: 16
Views: 6575

Just wanted to let you guys know I ordered a Motorola 2.5 bar map sensor. I installed it last night and made a quick run. Problem solved!!! :D Runs great now. Thanks for everyones input on the matter!
by jordonking
Thu Mar 08, 2007 8:57 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Problem after VTEC engagement and shift
Replies: 16
Views: 6575

Yeah that's what I was leaning toward. I'll try a MAP sensor tomorrow if I don't go looking at s2000's. I'm 6'2" and was wondering how comforatable I'ld be in one. I'll probably take the H22 and get my ignition tuned on the dyno so I'll get a print out. I've actually been thinking of yanking th...
by jordonking
Thu Mar 08, 2007 5:03 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Problem after VTEC engagement and shift
Replies: 16
Views: 6575

Took another datalog a little while ago. The weird 1904.4" Vacuum reading did not appear this time, but the high MAP sensor reading with throttle open did. And the TPS is correct. Also I've had this computer in my car for awhile. And it ran great for a long time. VTEC engaged correctly every ti...
by jordonking
Wed Mar 07, 2007 9:01 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Problem after VTEC engagement and shift
Replies: 16
Views: 6575

Oh yeah and I've already tried running open loop as well. I also just noticed that the glitch when the MAP sensor shows 1904.4 is exactly when the computer shifts from VTEC fuel map to normal fuel map. It's gotta be something to do with that. Maybe ECU going out? I guess I'll do another pull tomorro...
by jordonking
Wed Mar 07, 2007 9:00 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Problem after VTEC engagement and shift
Replies: 16
Views: 6575

I'll disable full throttle shift tomorrow, but I know it'll still do it. The IAB's I just removed IAB Plate and threaded studs down further. As for the MAP thing as well. Even besides the glitch if you'll notice my throttle is at like 80% after the shift and the MAP is at like 20" . I know it's...
by jordonking
Wed Mar 07, 2007 4:52 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Problem after VTEC engagement and shift
Replies: 16
Views: 6575

Well today I modified Preccord00's map that he uploaded just enough to see if it would fix problem. Unfortunately problem still there. Here's an upload of the modified map and a datalog after running it. Do you guys find anything strange with the MAP and throttle readings after shift from 2nd to 3rd?
by jordonking
Tue Mar 06, 2007 9:17 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Problem after VTEC engagement and shift
Replies: 16
Views: 6575

Did oil change, reduced fuel in Hi cam lobe fuel map, unchecked VTec oil pressure and problem persists. I guess I should expand on my setup. I have a JDM H22a 9.2:1 Pistons, 550cc injectors, eliminated IAB's. Air intake, header, and catback exhaust. When VTEC is engaged air/fuel shows to be 12:1 the...
by jordonking
Mon Mar 05, 2007 9:12 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Problem after VTEC engagement and shift
Replies: 16
Views: 6575

Problem after VTEC engagement and shift

Hello all. Been awhile since I've posted, but ran into a little problem. I have a H22a w/ P28 s300. Awhile back I accidentally overwrote my main Configuration with one I downloaded. I have a wideband so I tuned the fuel tables in the map that I downloaded. The problem was that whenever I would hit V...
by jordonking
Sun Oct 22, 2006 7:01 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Secondary Manifold Runners
Replies: 1
Views: 1504

Secondary Manifold Runners

In the S300 documentation it says "The option is only used for engines with secondary intake runners. Disable the secondary intake runners if the intake manifold is replaced with a single path manifold (e.g. a supercharger manifold)." I removed my IAB's and was wondering how to disable in ...
by jordonking
Sat Aug 12, 2006 8:08 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Question about setting up injector fuel trim.
Replies: 1
Views: 1602

Question about setting up injector fuel trim.

Alright here's the question. I have a 1995 honda Accord, H22a engine swap, and a P28 ecu. When asked for the stock injector size. Should you put stock injector sizing for the Accord, JDM Prelude, or Civic SI. I would assume Civic SI because that's what ecu it is. And I have installed 550cc RC inject...
by jordonking
Sat Apr 08, 2006 7:25 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: tuning info.
Replies: 2
Views: 2187

I tried to use it and I got a very jagged map when trying to use it. So I used it a little at first then smoothed it out manually using smooth and interpolation. Now I'm just making small adjustments here and there. I found that it really kinda screws things up unless I'm just not using it right.
by jordonking
Sat Apr 08, 2006 4:12 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: fuel trim
Replies: 11
Views: 4771

Thats 45psi with at an idle with Vacuum on FPR... right?
by jordonking
Thu Apr 06, 2006 10:47 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Decel stalling
Replies: 17
Views: 8519

i've never really been in a car where vtec could be felt like that.
Neither had I before this. It's pretty freaking amazing. I love it. :)