Search found 10 matches

by JPsi02
Mon Mar 22, 2010 9:50 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Vtec Engagement while antilag bad idea?
Replies: 2
Views: 1627

Vtec Engagement while antilag bad idea?

Alright so im running a built B16A with a GT35R.. I was changing around all the settings for launch controll to achieve the best launch on slicks. So i have my antilag active to retard the timing and obviously add fuel which helps a great deal but i just had this idea earlier... Would it be bad to c...
by JPsi02
Thu Mar 18, 2010 5:45 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Changed catback now AFR crazy
Replies: 2
Views: 1083

I replaced the fuel filter today and it resulted in no change. So i took my wideband out and did the gas rag trick to see if it was bad and sure enough my sensor was bad :( so i ordered a new one. No wonder my readings were all over the board. The exhaust prolly changed the top end AFR but my wideba...
by JPsi02
Thu Mar 18, 2010 10:44 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Changed catback now AFR crazy
Replies: 2
Views: 1083

Changed catback now AFR crazy

Uploaded current map and datalog to show crappy AFR. Built B16A NA right now but low CR pistons in EG chassis P28 S300 AEM UEGO ID 1000cc walbro 255hp E85 fuel So yet another crazy stupid problem. I had an eBay N1 style exhaust on my car and everything was fine but i was getting sick of it. So i pur...
by JPsi02
Thu Mar 04, 2010 10:51 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: CRAZY AFR issue after turning car off and back on no vtec??
Replies: 5
Views: 1421

So just an update to the thread, i figured out the issue after studying some datalogs. Happened to notice right when i would feel it "kick over" into this crappy running mode the coolant temp sensor would be going from around 180 to 107 which would go below the min temp i have set for vtec to engage...
by JPsi02
Wed Feb 24, 2010 10:10 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: CRAZY AFR issue after turning car off and back on no vtec??
Replies: 5
Views: 1421

Yes the harness is quite hacked up lol but all the connections were soldered. I was thinking i had a voltage problem because i left my headlights on last night and had to be "jumped" to get home, plus my battery is literally at least 5 years old and somehow still alive lol. Although didnt think it w...
by JPsi02
Wed Feb 24, 2010 6:10 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: CRAZY AFR issue after turning car off and back on no vtec??
Replies: 5
Views: 1421

CRAZY AFR issue after turning car off and back on no vtec??

**resolution in post 6 from top** So i was out retuning my car (92 EG hatch with B16A running S300 on a P28 ecu) after installing some new injector dynamics 1000cc injectors. The engine is fully built forged etc minus cams NA and running on E85 with a Walbro 255hp pump and stock rail with AEM AFPR s...
by JPsi02
Fri Feb 27, 2009 11:08 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: 12psi stock map sensor?
Replies: 2
Views: 1322

12psi stock map sensor?

So what actually happens if i try to run 12psi on my stock A3 map sensor? Will it just top out at 10 or so? and i will be stuck with the single columb of tuning ability sense its not reading the real boost? I mean i have a boost gauge anyways. I also have a 94 civic with a turbo Z6 on S300 that is a...
by JPsi02
Wed Nov 05, 2008 8:36 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: injector deceleration shutoff
Replies: 1
Views: 1266

injector deceleration shutoff

Is there any way i am able to keep the injectors on during Deceleration? I dont see any option and i dont think just changing the values in the first colum matters sense it shuts them off anyway. I know theres the point where under decel you get close to idle speed (rpm) and it will turn them back o...
by JPsi02
Wed Oct 15, 2008 2:09 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Kpro usb cord fitment
Replies: 2
Views: 1409

nevermind my fault TOTAL noobness lol. I had it in backwords. Fits fine now sorry. Thanks again for the VERY speedy service!
by JPsi02
Wed Oct 15, 2008 1:22 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Kpro usb cord fitment
Replies: 2
Views: 1409

Kpro usb cord fitment

So not sure if im missing something or what but ive never heard of this... I just got my kpro'ed ecu back an hour ago and went to put it in. All went well except i tried to close the glovebox with the cord plugged into the ecu and it wont close! I freaked out because i thought i might be touching th...