Search found 130 matches

by blacksi76
Thu Oct 05, 2017 1:14 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Hondata 4 port boost solenoid
Replies: 8
Views: 988

Re: Hondata 4 port boost solenoid

Great thanks, so basically trying various frequencies to be able to hit my desired boost levels and keep my datalogs to make sure things are steady
by blacksi76
Thu Oct 05, 2017 11:57 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Hondata 4 port boost solenoid
Replies: 8
Views: 988

Re: Hondata 4 port boost solenoid

So I should be able to have just as good a control of my wastegate using the hondata 4 port boost solenoid as the 3 port with the added advantage of not having to swap out springs to reach higher boost levels
by blacksi76
Thu Oct 05, 2017 10:41 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Hondata 4 port boost solenoid
Replies: 8
Views: 988

Re: Hondata 4 port boost solenoid

Yeah that's what was told to me by a few very popular tuners in the Industry, they suggested I use a dual 3 port setup for my single tial V60 for better control
by blacksi76
Thu Oct 05, 2017 9:54 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Hondata 4 port boost solenoid
Replies: 8
Views: 988

Re: Hondata 4 port boost solenoid

Thanks so I have it set at 25hz now . I have to redo my boost table because of a faulty wastegate diaphragm so hopefully it works out. Can you explain what the resolution means specifically, I hear alot of people telling me that with a 4 Port I'm losing the resolution I had with my old 3 port. Thanks
by blacksi76
Thu Oct 05, 2017 9:47 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Setting up Low/High boost control
Replies: 1
Views: 506

Setting up Low/High boost control

I'd like to set up the low/high boost control settings so I don't have to use two separate maps, does it have to be an external switch wired to the given ecu inputs? Can an analog or Digital input be used that plugs directly to the S300 version 3 board? Thanks
by blacksi76
Thu Oct 05, 2017 9:42 am
Forum: s300 / SManager
Topic: quick spool/ activation pressure
Replies: 8
Views: 1675

Re: quick spool/ activation pressure

Interesting topic, I've played with the quick spool feature and for whatever reason I always overboost in every gear, like it's very sensitive as to what to set the values in the quick spool box to get it right.
by blacksi76
Thu Oct 05, 2017 9:38 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Hondata 4 port boost solenoid
Replies: 8
Views: 988

Hondata 4 port boost solenoid

When using a Hondata 4 port boost solenoid what is the recommended Solenoid Frequency for best controlling boost in ranges from 19lbs for a low boost street tune and a high boost 29lbs max boost? Thanks
by blacksi76
Mon Aug 21, 2017 4:03 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Wideband datalog problem
Replies: 11
Views: 2198

Re: Wideband datalog problem

Another
by blacksi76
Mon Aug 21, 2017 12:38 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Wideband datalog problem
Replies: 11
Views: 2198

Re: Wideband datalog problem

Here's the wiring
by blacksi76
Mon Aug 21, 2017 11:57 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Wideband datalog problem
Replies: 11
Views: 2198

Re: Wideband datalog problem

Why would analog 0 show 9.25
by blacksi76
Mon Aug 21, 2017 11:16 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Wideband datalog problem
Replies: 11
Views: 2198

Re: Wideband datalog problem

I did double check my wiring, I'll check again and take a pic but analog 0 is connected to the NGK analog datalog wire and analog 1 is not connected to anything, I'll confirm
by blacksi76
Mon Aug 21, 2017 10:57 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Wideband datalog problem
Replies: 11
Views: 2198

Re: Wideband datalog problem

this is how it was set all along and for the log i posted sorry. I was trying to figure out last night why Analog 1 was showing voltage so i clicked Analog 0 to " unused "
by blacksi76
Mon Aug 21, 2017 10:48 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Wideband datalog problem
Replies: 11
Views: 2198

Re: Wideband datalog problem

Sorry last night I turned off the analog 0 conversion to
" unused" to try something different, but yes I did have that set up correctly in the cal for the logs I did
by blacksi76
Mon Aug 21, 2017 10:43 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Wideband datalog problem
Replies: 11
Views: 2198

Re: Wideband datalog problem

Ok I figured I had something wrong there, so I have been staring at it constantly, what do I do? Thanks
by blacksi76
Mon Aug 21, 2017 10:21 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Wideband datalog problem
Replies: 11
Views: 2198

Re: Wideband datalog problem

my calibration and a datalog of a pull i did.