Search found 12 matches

by pukai
Thu Jul 26, 2018 10:03 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: s300 code 4
Replies: 1
Views: 365

s300 code 4

another question how can i eliminate the error 4 crank sensor my car does not have it
by pukai
Thu Jul 26, 2018 10:03 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: b20vtec pro 1
Replies: 0
Views: 808

b20vtec pro 1

good
to know if someone has the calibration for a b20vtec cams sk2 pro 1 stock inject

ths
by pukai
Tue Nov 16, 2010 9:38 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: s300 not connect online
Replies: 6
Views: 1871

various shapes and look good at all what my technique was recommended me to buy a new ECU. I'm hoping I get the other p28 to see if that's the eBay seller told me that on Tuesday of next week I will be coming. so have barely notice as I was.
by pukai
Wed Nov 03, 2010 1:31 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: s300 not connect online
Replies: 6
Views: 1871

ok
by pukai
Mon Nov 01, 2010 8:58 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: s300 not connect online
Replies: 6
Views: 1871

the cd I brought was the view: 1.4.7

probe with 1.4.8 and nothing
by pukai
Mon Nov 01, 2010 12:27 am
Forum: s300 / SManager
Topic: s300 not connect online
Replies: 6
Views: 1871

s300 not connect online

Hi I have a problem with my ecu p28-s300. not on line connects the PC to the s300 does not start the car I can not adjust as if disconnected and test with another p28-s300 for a friend and works perfect. when I turn the key to the ON position is a LED on the hondata which remains red. and the hondat...
by pukai
Wed Jun 23, 2010 8:03 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: W/B AEM --- S300
Replies: 3
Views: 1623

the doubt my is if I have cuts the cable that goes for the sensor of the ELD or I only must it bypass with that sensor?
by pukai
Tue Jun 22, 2010 10:07 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: W/B AEM --- S300
Replies: 3
Views: 1623

W/B AEM --- S300

Gauge Wideband UEGO Controller AEM #30-4100 A QUESTION I WANT TO INSTALL MY CLOCK AEM IN MY S300 WITH P28 I WANT TO KNOW IF I AM BAD I MOVE THE TWO R136 RESISTANCE AND R138 I CONNECT THE WHITE CABLE OF THE W/B TO THE PIN D10 ELD BUT THE CABLE THAT LEAVES THERE I HAVE IT CUTS TO ONLY CONNECT MY W/B O...
by pukai
Mon Mar 01, 2010 9:36 pm
Forum: SManager Display Templates
Topic: Hondata display templates
Replies: 6
Views: 19456

they estan well clear
by pukai
Mon Mar 01, 2010 9:34 pm
Forum: SManager Display Templates
Topic: my netbook display template
Replies: 1
Views: 7021

:D
by pukai
Wed Jan 06, 2010 10:40 am
Forum: s300 / SManager
Topic: (resolute problem thanks)
Replies: 8
Views: 2595

Re: the second table does not activate to me

they excuse my English :lol: :lol: :lol:[/quote]

I got u better in english... :lol: ..LoL from Panama!

I told u about it in HondaCLubPanama.

saludos[/quote]

from chorrera papa :=)

saludos
by pukai
Mon Jan 04, 2010 8:37 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: (resolute problem thanks)
Replies: 8
Views: 2595

(resolute problem thanks)

I have a small problem my s300 does not want to activate the second table when I press for the second table is returned again to first not that to do if they prodrian to help to me?


they excuse my English :lol: :lol: :lol: