Search found 12 matches

by fhcampos
Tue Jan 09, 2018 5:31 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Need to RMA the ECU =(
Replies: 5
Views: 625

Re: Need to RMA the ECU =(

Is it possible to check the serial number?
And, if the aplication is wrong, exchange it? I can pay for the difference, just want to solve this.
by fhcampos
Mon Jan 08, 2018 1:12 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Need to RMA the ECU =(
Replies: 5
Views: 625

Re: Need to RMA the ECU =(

Ok, so how we solve this?
In the time of the purschase it has asked for a Kswap kpro4. We don´t have RSX´s in Brazil, so its kinda of impossible to ask for it.
Can you check the part number so we can be sure?
And the car runs perfect, flawless, just with the VTC stuck in 0.
by fhcampos
Mon Jan 08, 2018 5:41 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Need to RMA the ECU =(
Replies: 5
Views: 625

Need to RMA the ECU =(

I have a 94 Civic DX with a Kswap. K20z3 engine and trans. It uses a 05-06 RSX harness and a 2005-06 ECU with a kpro4 instaled. Kpro and ecu provided by hondata. Bought on No Limit Motorsport in NY. The problem: The VTC doesn´t work, the ecu doesn´t send the 12v signal to the solenoid. I have tried ...
by fhcampos
Sat May 06, 2017 9:40 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: VTC not working
Replies: 6
Views: 989

Re: VTC not working

The vtc solenoid is powered by 2 wires.
Black - ground
Blue/white - it suposed to be the "+" but the kpro only sends ground.
All the harness is from a 06 rsx and everything else works perfect, including vtec.
by fhcampos
Tue May 02, 2017 6:18 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: VTC not working
Replies: 6
Views: 989

VTC not working

Hello! Im having a problem with a PRB + Kpro4 on a kswaped 94 civic DX. The vtc is stuck in 0º all the time and dont follow the cmd. I checked all the hardware(actuator, pulley and etc) and everything is ok. When I check the polarity of the wires I have a double negative instead of a positive on the...
by fhcampos
Tue Nov 10, 2015 3:53 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 hardware problem
Replies: 7
Views: 1564

Re: S300 hardware problem

Still no answer =(
Can I send the ECU? Using a S300 upgrade form maybe?
by fhcampos
Wed Nov 04, 2015 2:21 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 hardware problem
Replies: 7
Views: 1564

Re: S300 hardware problem

E-mail sent. Please reply =)
by fhcampos
Mon Nov 02, 2015 6:20 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 hardware problem
Replies: 7
Views: 1564

Re: S300 hardware problem

Yeah, I couldn´t repair it =((
Need a RMA number, will send you the S300 + ecu + form.
by fhcampos
Mon Nov 02, 2015 10:26 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 hardware problem
Replies: 7
Views: 1564

Re: S300 hardware problem

Thks for the reply!
I think you are right about the ram, going to try some tricks.
If Im not able to repair it, do I need a RMA number or just send the ecu with the form filled?

Thks again for the help.
by fhcampos
Sat Oct 31, 2015 2:55 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 hardware problem
Replies: 7
Views: 1564

S300 hardware problem

- serial number of the s300 inside the ECU Serial > 12,396 S300 v1 - version of software being used (Help, About) 2.5.0.0 - the calibration (as an attachment) - a datalog of a problem (as an attachment) can´t datalog - what sort of vehicle you have Honda Civic Coupe d16z6 - turbo - what sort of ECU ...
by fhcampos
Sun Apr 24, 2011 2:37 pm
Forum: FlashPro Manager
Topic: AFR problem
Replies: 2
Views: 1695

AFR problem

Im having a strange AFR problem with 2 cars here in Brazil. The problem is: When VTEC is enable, the AFR reading remains stuck in a certain value. 14,2:1 in car one and 13.5:1 in car two. The strange parts are: - In a stock ECU datalog, the AFR is correct, it floates and show a true value - In my sh...
by fhcampos
Sat Apr 16, 2011 8:10 pm
Forum: Coil Pack Retrofit
Topic: Coil Pack Retrofit
Replies: 88
Views: 60179

Any chance that in further updates we can eliminate the distributor? Using a AEM EPM module i.e.