Search found 110 matches

by Monnoracing
Tue Dec 18, 2012 7:32 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 problems
Replies: 20
Views: 4825

Re: S300 problems

Will do. Thanks
by Monnoracing
Tue Dec 18, 2012 1:52 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 problems
Replies: 20
Views: 4825

Re: S300 problems

Here is a screen shot of the failed notice when I am trying to setup the newest beta version or any of the versions now. Even after this failure happens s manager opens and I can work the other computer. I was able to download the file that was currently on the chip and it was not my file. I am goin...
by Monnoracing
Mon Dec 17, 2012 1:03 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 problems
Replies: 20
Views: 4825

Re: S300 problems

I tried that Spunkster with no luck. The red led inside is on solid and the green blinks every 10 sec. I am using a friends ecu right now with no problems. I was going to install my s300 chip in his ecu and see if its my ecu. If its the s300 chip what actions do I need to take to get this fixed?
by Monnoracing
Fri Dec 14, 2012 11:15 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 problems
Replies: 20
Views: 4825

Re: S300 problems

- s300-0886 - 90 civic si - 37820-p28-a52 - wideband input and nitrous 1 output to relay - Unable to upload files now or atleast no longer shows a progress bar. When it will start runs rich and main sign of a problem when the s300 is plugged up the main relay clicks its 2 times but very fast. With m...
by Monnoracing
Fri Dec 14, 2012 8:37 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager 2.2.4
Replies: 46
Views: 13449

Re: SManager 2.2.0 (beta)

I am having this same problem Wth I guess I will be loading the last update.
by Monnoracing
Fri Dec 14, 2012 12:50 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 problems
Replies: 20
Views: 4825

Re: S300 problems

And when that happened I just had to restart the car not close down everything and I had no CEL with no code.
by Monnoracing
Fri Dec 14, 2012 12:35 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 problems
Replies: 20
Views: 4825

Re: S300 problems

It may have always been this way but something has happened since last update. I have had the car die when changing from file to file but that has been 2 times ever.
by Monnoracing
Fri Dec 14, 2012 9:36 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 problems
Replies: 20
Views: 4825

Re: S300 problems

That allowed me to load the tunes that were not. Why all of a sudden would it start doing this? I have jumped from file to file while the car has been running before and no problems.
by Monnoracing
Fri Dec 14, 2012 1:42 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 problems
Replies: 20
Views: 4825

Re: S300 problems

yep it just picks and chooses when it wants to shut down
by Monnoracing
Fri Dec 14, 2012 1:27 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 problems
Replies: 20
Views: 4825

S300 problems

I dont have the numbers for you at the moment. Ecu has been working for the last 2 years, then tonight it decides to almost act like certain files are corrupt and immediately triggers a CEL. My thought is the new security feature having something to do with it.
by Monnoracing
Wed Dec 12, 2012 6:47 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: H22a bb6 prelude
Replies: 4
Views: 2497

Re: H22a bb6 prelude

Here is a file of mine
by Monnoracing
Wed Dec 12, 2012 11:48 am
Forum: S300 Calibrations
Topic: Need help with IAT and ECT compensation
Replies: 16
Views: 5133

Re: Need help with IAT and ECT compensation

Glad that helped yes get some ngk bkr6e plugs or ebay bkr7e and pick some of those up they are gaped correctly
by Monnoracing
Thu Nov 22, 2012 12:18 am
Forum: S300 Calibrations
Topic: Need someone's help with these 2 tunes
Replies: 5
Views: 1849

Re: Need someone's help with these 2 tunes

Give this a try.
by Monnoracing
Wed Nov 21, 2012 11:52 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: Need someone's help with these 2 tunes
Replies: 5
Views: 1849

Re: Need someone's help with these 2 tunes

looks like 11.86:1 cp.