Search found 38 matches

by TTR
Mon Mar 29, 2010 7:27 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Need Skunk2 Pro1 cold start help
Replies: 7
Views: 2011

This is my map from a 13:1 LS VTEC. It starts and idles from -5 F up. Where are your cams degreed in? Let me know if it helps.
by TTR
Tue Sep 23, 2008 10:19 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Datalogging Randomly Dies
Replies: 19
Views: 6572

MSD Blaster SS coils work great on boosted Hondas, you should be able to run at least a .030" plug gap. I have used this set up on 600+ whp cars no problems. A stock distributor usually shows signs of not having enough spark after 15 lbs or so, depending on the setup. No need for an MSD box, they ar...
by TTR
Mon Sep 01, 2008 9:56 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: AFR differences dyno/K-Pro
Replies: 5
Views: 2444

Where was the dyno wideband positioned? In the manifold or at the exit of the exhaust? All of the dyno widebands I have used give lazy readings and are usually lean compared to a sensor in the manifold. I NEVER use a tailpipe wideband to tune a car. I would trust the K-Pro before a dyno wideband any...
by TTR
Thu Jul 24, 2008 10:04 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Help In S300 Engine Code #3 Bar map sensor error
Replies: 4
Views: 2298

Try using the Motec 3 BAR calibration
by TTR
Mon Jul 21, 2008 7:15 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Help In S300 Engine Code #3 Bar map sensor error
Replies: 4
Views: 2298

What 3 bar map sensor are you using, and what calibration are you using? If you are using a Hondata 3 bar you have to use the Motec calibration, using the MSD calibration will throw an error on decel in some cars.
by TTR
Fri Nov 16, 2007 12:02 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Any plans on adding support for FJOCWCOOO2 in version 1.3
Replies: 3
Views: 2081

The older FJO needs 3 voltage points, not the 2 that are currently in 1.3 and up, thats why I asked, thanks.
by TTR
Thu Nov 15, 2007 9:17 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Any plans on adding support for FJOCWCOOO2 in version 1.3
Replies: 3
Views: 2081

Any plans on adding support for FJOCWCOOO2 in version 1.3

Just curious, I have had mine for 6 years with no problems.
by TTR
Thu May 11, 2006 8:06 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Help with TWM ITB setup..
Replies: 3
Views: 2083

Make sure you are reading throttle percentage with the engine running. Just having the ignition on, and connected, the default percentage is 26 percent. Or the most accurate way to set the TPS is use a multimeter. With the ignition on, ground one probe to the chassis and probe the signal wire with t...