Search found 22 matches

by perspective
Tue Nov 19, 2013 9:03 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: primary sensor shows 0 voltage , no change while running
Replies: 4
Views: 1342

Re: primary sensor shows 0 voltage , no change while running

I don't get any codes now. I'm using prb with the kpro. With my pnf I had a code for the o2 sensor , I do not remember which one (believe it was for the secondary o2).

Ugh I guess I need to put back the pnf to find out the code....
This is a DD , and I'm afraid I'll damage the engine
by perspective
Mon Nov 18, 2013 10:06 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: primary sensor shows 0 voltage , no change while running
Replies: 4
Views: 1342

Re: primary sensor shows 0 voltage , no change while running

I still get afr readings, and the car runs fine. Secondary o2 is working .
I don't get any codes or errors. If the primaryo2 sensor was faulty wouldn't the car run bad???
by perspective
Mon Nov 18, 2013 7:24 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: primary sensor shows 0 voltage , no change while running
Replies: 4
Views: 1342

primary sensor shows 0 voltage , no change while running

I have a ep3 with stock k20a3, injen sri, hks exhaust. I have both o sensors plugged Before kpro I had a check engine light, it was for either the primary or secondary o sensor. Now after kpro III, No check engine light but when running a datalog I can't see any voltage on primary o sensor this mean...
by perspective
Sat Nov 16, 2013 8:56 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: location ground on cover bolt under or over grommet?
Replies: 7
Views: 2621

location ground on cover bolt under or over grommet?

I know is already over in a sticky, but I can't tell from the pic. the ground cables go underneath or over the grommet? If it goes under, how did you set it properly ? It's making the contact with the bolt or with the cam cover? I tried putting it under the grommet but the grommet wouldn't seal prop...
by perspective
Mon Oct 21, 2013 4:24 pm
Forum: K-Pro Calibrations
Topic: Need calibration ep3 k20a3 I/oem cat/e
Replies: 0
Views: 1970

Need calibration ep3 k20a3 I/oem cat/e

Stock k20a3
Injen cai, sri (have both ,sri installed right now)
oem cat
hks exhaust

I need a calibration !

I'm using this one (stock k20a3 with some touch ups ) Please check it out !! Using the stock one works fine, just want something a bit better for my setup
by perspective
Mon Oct 21, 2013 2:35 pm
Forum: Applications
Topic: help, ep3 with k20a3 to use k-pro'd prb
Replies: 3
Views: 1940

Re: help, ep3 with k20a3 to use k-pro'd prb

yes I know, I also know not all the honda dealers prefer to do this.
Quick question can I run the preset high octane parameters on a stock engine k20a3 I/oem cat/E on 93?Is for 91 but only have 87,89,93 around here
by perspective
Mon Oct 21, 2013 2:02 pm
Forum: Applications
Topic: help, ep3 with k20a3 to use k-pro'd prb
Replies: 3
Views: 1940

help, ep3 with k20a3 to use k-pro'd prb

Looking to swap a k24a2 in my ep3, so I'm getting kpro first ..so I can play with the k20a3 meanwhile. Already have a prb 02-04 . when installing the k-pro'd prb in my ep3 (with k20a3), is basically switching ecus, and setting the parameters for a k20a3 with immobi. deactivated. Right? Or do I need ...