Search found 26 matches

by D@nny
Wed Sep 28, 2005 1:05 am
Forum: s300 / SManager
Topic: anyone ese having lamda ovelay problems with beta?
Replies: 2
Views: 2314

right i got it to record but it doesnt seem to work porperly anymore. the normal lamda overlay screen doesnt work.. when you hit f7 or click sensor overlay it does show air fuel recordings but its acting very strange When you click clear lamda highlighting it clears it and then it comes right back up.
by D@nny
Tue Sep 27, 2005 6:27 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: anyone ese having lamda ovelay problems with beta?
Replies: 2
Views: 2314

anyone ese having lamda ovelay problems with beta?

lamda overlay does not seem to want to record in the new beta...
by D@nny
Tue Sep 27, 2005 4:20 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager V1-1 Beta
Replies: 84
Views: 43341

yes cold start is working now..

but the lamda overlay is not recording anything ...I already selected the plx as the sensor but it wont record anything... ia m getting a correct wideband reading in the display window...
by D@nny
Tue Sep 27, 2005 1:09 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager V1-1 Beta
Replies: 84
Views: 43341

wow im impressed in support time :D thanks
by D@nny
Mon Sep 26, 2005 10:37 am
Forum: s300 / SManager
Topic: This thing has some Major bugs
Replies: 11
Views: 6939

I have to speak with the tuner before I post his maps ... are any of these problems being fixed?
by D@nny
Mon Sep 26, 2005 6:55 am
Forum: s300 / SManager
Topic: This thing has some Major bugs
Replies: 11
Views: 6939

im runnign xp on a brand new laptop thats maybe 3 weeks old and I had a reputable tuner tune the car witht he same probelms. I got the unit preordered so maybe there are problems with the first batch?? I really would like to know whats going on as I sent the ecu to cali to be chipped and didnt cut a...
by D@nny
Sun Sep 25, 2005 9:26 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Cold start
Replies: 10
Views: 5212

im having the same cold start problems with 1000 cc injectors this thing is my daily driver and this is not acceptable..it needs to be fixed asap the car was tuned pefect yesterday..today i take it out and its going completely lean under boost. This could have cost me thousands of dollars if I hadnt...
by D@nny
Sun Sep 25, 2005 9:17 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: This thing has some Major bugs
Replies: 11
Views: 6939

This thing has some Major bugs

ggfjhtr
by D@nny
Sun Sep 18, 2005 11:00 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 base map problems
Replies: 3
Views: 3241

Even with the correction down or at 0 it still gives it no fuel.....the temp correction adding fuel isnt hurting it as its running very lean....

converting the s200 rom to s300 does not work corretly either and it completely screws up the fuel...
by D@nny
Sat Sep 17, 2005 11:45 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Map trace with s300
Replies: 1
Views: 2381

Map trace with s300

The map trace function works when I hit datalog however I cannot make changes to the map following the trace with ctrl I and D like witht he s200

I have to highlight the actual section by hand whats up with this? is there a way to turn it on?
by D@nny
Sat Sep 17, 2005 11:43 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 base map problems
Replies: 3
Views: 3241

S300 base map problems

Im having a problem getting a decent base map. My setup is 1000cc RC injectors and a gm 3 bar map on a 2.0 fully built gsr motor with a gt35R The s300 base program will not start or idle unless I add 100 percent to the overall fuel trim. then it will idle VERY lean and the map jumps all over the pla...