Search found 85 matches

by scttydb411
Thu Sep 28, 2006 10:18 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: leaning out and connectivity issue-help
Replies: 11
Views: 3853

started thinking maybe he was losing voltage during the pull since anytime we've tried to do any work on the car after sitting more than a day the batt was dead, but looking at the logs voltage isn't falling below 13.6, but it does fall a little from 14.0 to 13.6. anyone think this little bit of vol...
by scttydb411
Fri Sep 15, 2006 12:03 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: leaning out and connectivity issue-help
Replies: 11
Views: 3853

the primary still reads and needs to be in for the datalogging, but i would figure it wouldn't matter for the secondary. sounds like someone else was having similar issues and converted to a return fuel system and cured issue, but i'm sure most of these setups are still using the returnless system s...
by scttydb411
Thu Sep 14, 2006 9:52 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: rsx having problems
Replies: 4
Views: 1961

Perhaps the oem wideband is damaged. Generally, when an oem wideband goes bad, it will start to read very lean when under load and when you let off the gas the a/f and fuel trims will slowly return to 'more normal' levels. Perhaps use of another wideband for verification is in order? Other than tha...
by scttydb411
Thu Sep 14, 2006 4:23 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: leaning out and connectivity issue-help
Replies: 11
Views: 3853

also the only knock detected was probably false knock detected when vtec locks in. thanks for the suggestion regarding fewer windows open. i usually try to just have sensor and table open, but after getting so frustrated w/ this setup i probably left too many open because i kept looking over setting...
by scttydb411
Thu Sep 14, 2006 4:14 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: leaning out and connectivity issue-help
Replies: 11
Views: 3853

i think you're to something. i even thought they might have installed low impedance inj, but tested them to be 12+ohm. not exactly sure which pully cust has, but he said it was 10psi and that's probably why he wanted the 3 bar that he thought he had installed since he paid for it. he has rc inj in i...
by scttydb411
Wed Sep 13, 2006 6:39 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: leaning out and connectivity issue-help
Replies: 11
Views: 3853

leaning out and connectivity issue-help

rsx type s, 650cc inj, jrsc, meth inj w/ vari cool, 255 walbro, stock mapsensor. cust came in w/ severe tip in issues. you could only creep in very, very slowly. cust said he paid for 3 bar map install, meth kit, 255 fuel pump and tuning. when i get car no 3 bar, meth kit hadn't consumed any fluid a...
by scttydb411
Tue Aug 29, 2006 9:50 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: jrsc rsx type s-need help tues night wed am
Replies: 1
Views: 1082

jrsc rsx type s-need help tues night wed am

cust brought in jrsc rsx type s today having issues...650cc inj w/ meth injection stock mapsensor. car was street-tuned by a shop from his home town and apparently was fine as left that shop. he came in because car was having serious tip in issues going heavy on accelerator not rolling in lightly. c...
by scttydb411
Wed Aug 09, 2006 7:48 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: ***wideband O2/k-pro question***
Replies: 10
Views: 5385

i've found the stock sensor to not be as accurate as a true wideband. i tuned a k24 w/ jrsc and while the stock one read in the dataloggs never leaner than 12.5:1 it actually was reading as high as 13.5:1 on the dyno wideband that was mounted 2 inches from the stock one. i trust the 5wire dyno senso...
by scttydb411
Tue Aug 01, 2006 10:59 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: HELP!!! please!
Replies: 15
Views: 5665

didn't clear security, but got the original file for the original tune and uploaded it and it fired right up. one thing i noticed is that the downloaded file directly from the ecu didn't keep the boost table adjustments. i assume it cut that off when the corruption occured. the original file still h...
by scttydb411
Sun Jul 23, 2006 11:23 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: HELP!!! please!
Replies: 15
Views: 5665

You must upload the calibration using version 1.2.1.6. If you try to upload using an oder version of software it will not upload. This is not a bug. If you tried to upload an entire calibration while the car was runnign and you have corrubted the calibration, there is nothign that can be done and y...