Search found 111 matches

by Silverbeast
Fri Aug 12, 2005 9:00 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: s300 doesn't like
Replies: 4
Views: 3236

I have had no problems doing both at the same time either.
by Silverbeast
Wed Aug 10, 2005 9:13 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: G-Sensor!?
Replies: 5
Views: 3555

I spoke to Derrik and he said this is something he will look into, but not at this point.

It may come in a later release, but with all the features of the S300 compared to the S200, there is no contest.
by Silverbeast
Wed Aug 10, 2005 12:20 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: G-Sensor!?
Replies: 5
Views: 3555

I think the purpose of the G sensor was very well used on the S200 units. However with the features built in to the S300, you cant really ask for much more.


Other than fan control.
by Silverbeast
Sun Aug 07, 2005 7:33 pm
Forum: s100/s200
Topic: NEED HELP!!!!problems after innstall of s200b on p28 us obd1
Replies: 4
Views: 2193

Disable those sensors in your ROM and then re-burn the .bin file.
by Silverbeast
Thu Aug 04, 2005 9:17 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Release date delayed 1 week
Replies: 10
Views: 5479

I was informed today will should have ours on the 9th.

(1 day after release)
by Silverbeast
Thu Jul 28, 2005 2:55 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Release date delayed 1 week
Replies: 10
Views: 5479

Mine still shows the 8th. Make sure your browser checks for any changes every visit to page.
by Silverbeast
Tue Jul 26, 2005 10:36 am
Forum: s300 / SManager
Topic: launch control and full throttle shifting?
Replies: 3
Views: 3089

flip1199 wrote:a/c switch, p/s switch, brake switch, vtec pressure
These are also inputs you can use to activate it. When you set the launch control as "always on", it follows my description above.
by Silverbeast
Tue Jul 26, 2005 12:01 am
Forum: s300 / SManager
Topic: launch control and full throttle shifting?
Replies: 3
Views: 3089

It as well as the Kpro is set by MPH. So, say you set it at 6mph (i think this is default) as long as you are at 6mph or less the launch control is active unless you have turned it off in the software.

Maybe that helps explain it a little better.
by Silverbeast
Sat Jul 23, 2005 7:33 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: I give up... how to
Replies: 3
Views: 2904

Welcome, now can I get my Dealer S300 ? :)
by Silverbeast
Sat Jul 23, 2005 1:15 am
Forum: s300 / SManager
Topic: I give up... how to
Replies: 3
Views: 2904

It's just like the Kpro... Options>Settings>LambdaOverlay> Then key in what you want for low, medium, high load. Try setting those up and see how it goes. **edit** forgot to tell you if you havent used Kpro that much.... Columns 1-7 = low Columns 9-10 = Meduim Columns 10-Whatever = High Hope that he...
by Silverbeast
Wed Jun 15, 2005 11:36 am
Forum: s100/s200
Topic: Shorting Out The Diagnostic Connector
Replies: 5
Views: 2305

http://www.hondata.com/techecucodes.html Jesus Christ... Do you ever actually provide any helpful information? Actually, he does. Do you have a problem reading and comprehending? 90% of the questions asked can be found if people just do a little research. If you cant figure it out, look on the deal...
by Silverbeast
Wed Jun 15, 2005 11:33 am
Forum: s100/s200
Topic: Hondata shift light??
Replies: 4
Views: 2011

Most I have mounted have been inside the cluster. It's a nice place for a shiftlight and blinding at night :)
by Silverbeast
Wed Jun 15, 2005 11:31 am
Forum: s100/s200
Topic: P30 + s200 = Check Engine Light
Replies: 21
Views: 8158

Is it a USDM or JDM P30?
by Silverbeast
Wed Jun 15, 2005 11:27 am
Forum: s100/s200
Topic: Tuning JDM b18C-R
Replies: 1
Views: 1264

This isnt an exact formula, but typically anywhere from 28-30 degrees tapered down the rpm range. Now, on some cars I have seen them benefit from less timing, some required more. It really will help when you strap it down, make a pull on your timing map, then adjust it. Then you can see the gains if...
by Silverbeast
Fri Jun 03, 2005 9:53 am
Forum: s100/s200
Topic: When going into boost my car goes into limp mode..
Replies: 13
Views: 3568

Sounds like you dont have boost enabled on your box or the boost cut was axcidentally set at 1 psi instead of 10 on your map. Post the serial number for the box and I'm sure someone from Hondata can let you know if the box has the option enabled.