Search found 252 matches

by FreshDA9
Mon Apr 16, 2012 8:44 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Hondata Boost controller HELP
Replies: 11
Views: 2083

Re: Hondata Boost controller HELP

in theory shouldnt it hit boost and carry all the way through the pull? when using one i had it about 50% duty making 18psi but it didnt see 18psi until toward the end. I will create my own threads with logs etc so i dont clutter this one.
by FreshDA9
Sun Apr 15, 2012 7:49 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Hondata Boost controller HELP
Replies: 11
Views: 2083

Re: Hondata Boost controller HELP

Spunkster are you saying to remove the Diod from D14?
by FreshDA9
Fri Apr 13, 2012 7:10 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager software requests
Replies: 308
Views: 110015

Re: SManager software requests

Hows about a pressure vs duty cycle table based on map sensor selection. under boost control parameters. having more cells will allow better adjusting for desired psi. live logging in the battery offset tables will help will help a lot, also logging of anything in the parameters tab! Another option...
by FreshDA9
Mon Apr 09, 2012 9:42 am
Forum: s300 / SManager
Topic: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer
Replies: 11
Views: 3674

Re: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer

not sure i never used B6. you could always depin D14 and repin it when your done.
by FreshDA9
Sat Apr 07, 2012 7:09 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer
Replies: 11
Views: 3674

Re: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer

I never have success with AEM widebands and D10. I put my plx and innovate widebands on D10 and never have issues but if i hook up AEM to D10 i always have issues. you can try another input and see if that helps. I have never used a jdm ecu so no help there.
by FreshDA9
Sat Apr 07, 2012 11:32 am
Forum: s300 / SManager
Topic: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer
Replies: 11
Views: 3674

Re: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer

I have tons of issues setting up aem crap to any honda ecu. put the aem in pin d14 (stock 02) and ground your wideband to the thermostat ground and it should fix your issue. i run other widebands on D10 but i put aem on D14. works for me and never have issues after. if i switch to d14 from d10 do i...
by FreshDA9
Fri Apr 06, 2012 12:31 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer
Replies: 11
Views: 3674

Re: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer

I have tons of issues setting up aem crap to any honda ecu. put the aem in pin d14 (stock 02) and ground your wideband to the thermostat ground and it should fix your issue. i run other widebands on D10 but i put aem on D14. works for me and never have issues after.
by FreshDA9
Fri Apr 06, 2012 1:00 am
Forum: s300 / SManager
Topic: V2 software issues with V1 hardware!
Replies: 3
Views: 899

Re: V2 software issues with V1 hardware!

My drivers have always worked. but 3 out of 5 a customer tried seemed odd. i passed this along to him and am awaiting his confirmation.
by FreshDA9
Tue Apr 03, 2012 7:50 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: V2 software issues with V1 hardware!
Replies: 3
Views: 899

V2 software issues with V1 hardware!

Had several people trying to connect to V1 hardware using V2 software and drivers cant be found. all laptops that still have V1 software still works fine. tried 5 computers 3 with V2 and 2 with V1. all 3 with V2 software cannot find drivers. anyone else have these issues. can hondata put the last V1...
by FreshDA9
Thu Mar 15, 2012 5:43 pm
Forum: K-Pro Calibrations
Topic: check my datalog
Replies: 2
Views: 1610

Re: check my datalog

I appreciate the kind words in the email you sent me. I would rather not be pursued in that way and would rather you stick to the forums for questions and answers. as far as the logs they are untuned base maps. the car is pig rich and there needs to be a lot of time in the cam degree areas. K series...
by FreshDA9
Tue Mar 06, 2012 8:41 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager V2.0.0 (beta)
Replies: 23
Views: 7404

Re: SManager V2.0.0 (beta)

so i updated and when i open old logs i get an issue with it not finding the wideband af input for some reason. so i can playback any old logs with the AF? can post screen shots if need be. might have to revert back since i have a tune scheduled this week.
by FreshDA9
Sun Jan 29, 2012 3:48 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager software requests
Replies: 308
Views: 110015

Re: SManager software requests

Serial wideband input for LM2 and others.
by FreshDA9
Thu Jan 19, 2012 7:40 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: E85 starting : SOLVED
Replies: 11
Views: 3200

Re: E85 starting : SOLVED

sorry for the long response. it took 30ms to get it to start on its own in the last 4 columns. this is still on the stock pump. he got a bum walboro when we did the testings but now has another new one to put in and we will try lowering the number.
by FreshDA9
Sat Jan 07, 2012 7:32 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: E85 starting : SOLVED
Replies: 11
Views: 3200

Re: E85 starting

BAttery problem fixed and using the table worked. this is fixed now.
by FreshDA9
Thu Jan 05, 2012 4:17 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: E85 starting : SOLVED
Replies: 11
Views: 3200

Re: E85 starting

yea i played with that table last nigt with some over the phone support. we got it to start but we found a battery issue. going to take care of battery problem then try again.