S300 V1 or V2

Hondata model coverage & ECU application questions.
Post Reply
kenolds
Posts: 4
Joined: Mon Jul 09, 2012 5:53 am

S300 V1 or V2

Post by kenolds »

I am planning a JRSC install on my 94 Integra GSR. I have an opportunity to buy an S300 V1 for $250. Is this a good purchase, or would I be better off finding a V2? I cannot find specs. on the V1 on the website, just upgrade info.

Thanks!

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18128
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: S300 V1 or V2

Post by Spunkster »

The V1 does not have the new features that the v2 has added.

kenolds
Posts: 4
Joined: Mon Jul 09, 2012 5:53 am

Re: S300 V1 or V2

Post by kenolds »

I could not determine from your website if the version 1 has any dataloggin only inputs. Also, how much of a problem was the battery powered memory?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18128
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: S300 V1 or V2

Post by Spunkster »

If you have doubts about buying used products, then you should purchase brand new through one of our dealers.

kenolds
Posts: 4
Joined: Mon Jul 09, 2012 5:53 am

Re: S300 V1 or V2

Post by kenolds »

My question is not about new versus used. My question is about the reliability and features of the version 1 units. Your preference to answer my questions with the least amount of information possible has helped me make the descision to avoid buying any Hondata products.

Thank You.

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8880
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: S300 V1 or V2

Post by Hondata »

Apologies if your questions were not answered. The S200 V2 has more features (datalogging memory, analog inputs) and a battery-less non volatile memory. The reliability of the battery ram is ok, but the rated life is 10 years, so a S200 V1 could need the non volatile memory being replaced in the next 5 years.
Hondata

kenolds
Posts: 4
Joined: Mon Jul 09, 2012 5:53 am

Re: S300 V1 or V2

Post by kenolds »

Thank You! That is the type of information I was looking for. To clarify, what does the version 1 allow you to datalog? Is there a list of fields somewhere?

Thanks,
Kenolds

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8880
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: S300 V1 or V2

Post by Hondata »

Everything listed here except the analog and digital inputs: http://www.hondata.com/help/smanager/sensors.htm
Hondata

Post Reply