VTC wont command with new 3.1.1?

K-Series Programmable ECU installation questions / support issues
Post Reply
theblu3marker
Posts: 1
Joined: Fri May 18, 2012 12:42 pm

VTC wont command with new 3.1.1?

Post by theblu3marker » Tue May 22, 2012 7:52 pm

VTC wont work for me for some reason with 3.1.1. Had to go back to the normal 3.0.3. Just wondering if im the only one experiencing this problem with the new beta?

I have an ep3 with a PNF ecu. To lazy to get the serial number for I am not that concerned about the beta issue. Still works fine on 3.0.3.

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18025
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: VTC wont command with new 3.1.1?

Post by Spunkster » Wed May 23, 2012 10:02 am

This was tested and is working properly. Close the program, reopen, then upload the calibration again.

Slip_Angle
Posts: 78
Joined: Wed Apr 11, 2007 8:26 pm

Re: VTC wont command with new 3.1.1?

Post by Slip_Angle » Fri Jul 06, 2012 3:31 pm

Assuming the 3.1.2 update was to fix this?

Hondata: Did VTC either fully function or not at all on the PNF? It seems to work fine on my EP3 /w PNF but curious if there were other issues?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18025
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: VTC wont command with new 3.1.1?

Post by Spunkster » Mon Jul 09, 2012 10:02 am


Slip_Angle
Posts: 78
Joined: Wed Apr 11, 2007 8:26 pm

Re: VTC wont command with new 3.1.1?

Post by Slip_Angle » Mon Jul 09, 2012 11:43 am

It doesn't answer my question. Instead of posting a link with no answers, can't you take 2 minutes to explain the issue? As I said, it appears to work on my car so is this under certain conditions? Does it partially work?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18025
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: VTC wont command with new 3.1.1?

Post by Spunkster » Mon Jul 09, 2012 3:15 pm

I am not aware of it NOT working.

Slip_Angle
Posts: 78
Joined: Wed Apr 11, 2007 8:26 pm

Re: VTC wont command with new 3.1.1?

Post by Slip_Angle » Thu Jul 12, 2012 10:14 pm

Spunkster wrote:I am not aware of it NOT working.
Change History
V3.1.2 (6 July 2012)
• Fixed PNF VTC not working.

Slip_Angle
Posts: 78
Joined: Wed Apr 11, 2007 8:26 pm

Re: VTC wont command with new 3.1.1?

Post by Slip_Angle » Sat Jul 28, 2012 3:02 pm

Is there detail you can provide?

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8785
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: VTC wont command with new 3.1.1?

Post by Hondata » Sat Jul 28, 2012 4:26 pm

This seems to be going in circles. There was a problem with VTC staying at 0 on the PNF ECU with KManager 3.1.1. This problem was fixed with 3.1.2.

If you have a specific problem running 3.1.2 then follow the posting guidelines and provide the details.
Hondata

Post Reply