KPro Red Board with D1 flashing

K-Series Programmable ECU installation questions / support issues
User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17998
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: KPro Red Board with D1 flashing

Post by Spunkster » Wed Mar 20, 2019 10:14 am

Have you tried the K-Pro board on a known working ECU?

7rrivera7
Posts: 113
Joined: Wed Nov 13, 2002 3:01 pm

Re: KPro Red Board with D1 flashing

Post by 7rrivera7 » Wed Mar 20, 2019 12:54 pm

You mean remove the KPro and install it in another ECU? No I have not tried that and was under the impression only Hondata did that type of work. I;ve prepared dozens of S300's but never a KPro.

If there is a guide for removing and replacing I would dare to do the swap.

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17998
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: KPro Red Board with D1 flashing

Post by Spunkster » Wed Mar 20, 2019 1:33 pm

No, just fine an ECU that already has a K-Pro, remove the K-Pro and try this K-pro in that ECU to see if it is the ECU or the K-Pro that is the issue.

7rrivera7
Posts: 113
Joined: Wed Nov 13, 2002 3:01 pm

Re: KPro Red Board with D1 flashing

Post by 7rrivera7 » Fri Mar 22, 2019 5:03 pm

Unfortunately I don't have access to another KPro'd ECU. Do you offer this service? If so what is the cost?

Did the diagnostic logs you received confirm that the KPro is good but the ECU is faulty?

Thank you for your continued support.

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17998
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: KPro Red Board with D1 flashing

Post by Spunkster » Mon Mar 25, 2019 5:06 pm

Send an email to support <at>Hondata.com with the following and I will issue an RMA and give you further
instructions:

Name:
Address:
Phone:
Email:
Serial#:
Description of the problem:

Include a link to this thread.

7rrivera7
Posts: 113
Joined: Wed Nov 13, 2002 3:01 pm

Re: KPro Red Board with D1 flashing

Post by 7rrivera7 » Sat Mar 30, 2019 12:49 pm

Ok the customer says he wants to upgrade to v4 but my question is what if the ECU is bad and when you replace the v3 with a v4 it still has the same problem? What are my options at that point?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17998
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: KPro Red Board with D1 flashing

Post by Spunkster » Mon Apr 01, 2019 9:28 am

If the ECU is the problem then you would have to supply a working ECU and it would be $150 additional to install the K-Pro into it.

7rrivera7
Posts: 113
Joined: Wed Nov 13, 2002 3:01 pm

Re: KPro Red Board with D1 flashing

Post by 7rrivera7 » Thu Apr 04, 2019 6:45 pm

Ok so I will send the current ECU with KPro installed for troubleshooting and upgrade. Then if you confirm the ECU is bad, I'll send another ECU. IS this ok?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17998
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: KPro Red Board with D1 flashing

Post by Spunkster » Fri Apr 05, 2019 9:10 am

Have you been given an RMA#?

Post Reply