Page 1 of 1

K24A2 KPRO A/F HELP

Posted: Wed Jul 16, 2014 9:26 pm
by TransportR
Please help I don't get why my a/f is soo off and it doesn't seem to let me adjust the a/f cells 1-7 need -37% and cells 8-10 need like -23% running real rich I believe my a/f is 10.70 is there some setting thats wrong??? I have a 2006 rsx type s with 04 k24a2 swap I/RH/E, IMG, stock 25 degree vtc gear, 06 k20z1 tranny with lsd, can rdx injectors have anything to do with it?... I tried the 04-05 dual adapter kals but they dont allow my temp gauge to work so I use the misc stock tsx kal any help or input would be much appreciated thanks in advance!!! kmanager software 3.3.1 & prb kpro

Re: K24A2 KPRO A/F HELP

Posted: Thu Jul 17, 2014 10:57 am
by Spunkster
Are you sure you are adjusting the fuel table for the cam angle you are actually running?

Re: K24A2 KPRO A/F HELP

Posted: Thu Jul 17, 2014 5:53 pm
by TransportR
i had no problems making adjustments when i had my k20z1 now that i swapped to a k24a2 the fuel seems to be off and not allowing me to make accurate changes.. im using the same 02-04 primary o2 sensor

Re: K24A2 KPRO A/F HELP

Posted: Thu Jul 17, 2014 6:01 pm
by TransportR
if the primary o2 is showing 0.00 V and -37.0 mA does that mean that the sensor is no good anymore??? any way of testing it? i show voltage on the secondary 02 but no response from the primary 1

Re: K24A2 KPRO A/F HELP

Posted: Fri Jul 18, 2014 9:25 am
by Spunkster
If there is no response then you have either a wiring problem with the sensor or the sensor is bad.

Re: K24A2 KPRO A/F HELP

Posted: Sat Jul 19, 2014 9:27 am
by tkane4389
If there is no response there should be an error code for the o2, also make sure you dont have the code override option selected for o2 heater response codes.

Re: K24A2 KPRO A/F HELP

Posted: Tue Jul 22, 2014 2:12 pm
by TransportR
thank you guys soo much I needed a new primary o2 sensor!!! got a new 04 denso one a/f is showing live feed now let the tuning begin!!!