Anyone wanna check out my datalog?

K-Series Programmable ECU Calibration updates / downloads
cranny
Posts: 488
Joined: Sat Feb 23, 2008 9:58 pm

Post by cranny » Fri Sep 04, 2009 7:08 pm

done
Attachments
jamesfinal.kal
(47.25 KiB) Downloaded 164 times

jamesandrew58
Posts: 45
Joined: Sat Apr 11, 2009 11:49 am
Location: Lihue, Kauai

Post by jamesandrew58 » Sat Oct 24, 2009 4:27 am

this is the problem im experiencing. when im accelerating normally or keeping a constant speed, my car "bucks" or "jerks". it does it consistently unless i give it alot more gas, maybe 80% or more. i may know the problem but i wanna see what you guys have to say. i attached my current tune and datalog on the bottom.
Attachments
Bucking Datalog.kdl
(848.03 KiB) Downloaded 343 times
Tune 14.kal
(47.25 KiB) Downloaded 239 times

jamesandrew58
Posts: 45
Joined: Sat Apr 11, 2009 11:49 am
Location: Lihue, Kauai

Post by jamesandrew58 » Sat Oct 24, 2009 10:48 pm

ok, im pretty sure its the TPS now. when i was trying to accelerate from a stop i was watching my display in k-manager and i saw the TPS reading 0 then jumping back to 8 or 10% then going back to 0. anyone got a good condition TPS for sale?

(i already tried re-setting the TPS in k-pro)

cranny
Posts: 488
Joined: Sat Feb 23, 2008 9:58 pm

Post by cranny » Mon Oct 26, 2009 7:48 pm

use a multi-meter to check the voltage on the signal wire going to the ecu , should be .5 volts with the key on an zero throttle. approx 4.5-5 volts at WOT. if its not .5 volts , the TPS can be adjusted till it does.

jamesandrew58
Posts: 45
Joined: Sat Apr 11, 2009 11:49 am
Location: Lihue, Kauai

Post by jamesandrew58 » Sun Nov 08, 2009 2:02 pm

tps was faulty, it couldn't hold a set value in kpro. replaced the tps and problem is gone.

h22a7-crx
Posts: 43
Joined: Sun Feb 14, 2010 6:31 am

Post by h22a7-crx » Sat Feb 20, 2010 8:24 am

hello :)
may u help me ?
i have a h22a7( complet wires ,lsd ) engine installed to crx .
-stock h22a7 red head written on the block: 1000026 ,H M, on the head 3v82200194 , 98 , 1A ,PDE
- s3oo + harmness in order to change obd1 to obd2
-walbro fuelpump
-HKS air filter
- h22a7 basmap
I had a prblm withthe Idl =FIXED
also it shows that there is a knock
DISPLAY (when start up ) :RPM~670 , MAP= -20.7 , INJ = 2.52 , DUTY =1
ICN =17 , IAT =83f ,ECT =144f ,TPS =0% ,K Retard =4 , K level=5 .
plz take alook to my first run ( sry its to short coz dont want to blow off my engine :{ )
ur help is highly appreciated
thank u in advance

prlm is : my car is runinng bad
Attachments
1st run.s3d
(1.68 MiB) Downloaded 124 times

Post Reply