s300 not connect online

s300 and SManager software questions & answers
Post Reply
pukai
Posts: 12
Joined: Mon Jan 04, 2010 8:25 pm
Location: PANAMA

s300 not connect online

Post by pukai » Mon Nov 01, 2010 12:27 am

Hi I have a problem with my ecu p28-s300.

not on line connects the PC to the s300 does not start the car I can not adjust as if disconnected
and test with another p28-s300 for a friend and works perfect.

when I turn the key to the ON position is a LED on the hondata which remains red. and the hondata my friend is green.
that could not be?
sorry English is very bad. :cry: :cry:

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17557
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Mon Nov 01, 2010 9:36 am

from help, about, what version of software are you using?

pukai
Posts: 12
Joined: Mon Jan 04, 2010 8:25 pm
Location: PANAMA

Post by pukai » Mon Nov 01, 2010 8:58 pm

the cd I brought was the view: 1.4.7

probe with 1.4.8 and nothing

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17557
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Tue Nov 02, 2010 9:25 am

If you speak Spanish it might be easier to try to resolve this with someone who speaks Spanish. Please send and email to javier@hondata.com with a description of the problem you are having.

pukai
Posts: 12
Joined: Mon Jan 04, 2010 8:25 pm
Location: PANAMA

Post by pukai » Wed Nov 03, 2010 1:31 pm

ok

the_racerx
Posts: 22
Joined: Sun Sep 05, 2010 6:57 am
Location: Germany
Contact:

Post by the_racerx » Tue Nov 16, 2010 5:16 am

I have the same problem too, can you say the solve for your problem?

pukai
Posts: 12
Joined: Mon Jan 04, 2010 8:25 pm
Location: PANAMA

Post by pukai » Tue Nov 16, 2010 9:38 pm

various shapes and look good at all what my technique was recommended me to buy a new ECU. I'm hoping I get the other p28 to see if that's the eBay seller told me that on Tuesday of next week I will be coming. so have barely notice as I was.

Post Reply