Switched gm3bar to stock map sensor Help

s300 and SManager software questions & answers
Post Reply
burmese434
Posts: 87
Joined: Fri Feb 12, 2010 7:32 pm
Location: ohio
Contact:

Switched gm3bar to stock map sensor Help

Post by burmese434 »

When I changed map sensors from a GM 3bar back to a stock map the car starts then dies right out? The only way it will run is if I selected the gm 3bar (Motec) setting? Hondata s300.

I have not installed my wb yet and I was wondering that since I have my wb hooked up to my ecu,that might be the reason? My settings are Scalar 602 and the offset is 2. Let me know what you guys think.

If wondering why I switched back is because built/boosted motors oil pump went out now I'm using a b16a obd0 motor and not to many vacuum spots on the intake.

Also could it be that I have the map sensor wires backwards?. 96 civic cx and if you looking at the map sensor they go Yellow/White*, Red/ Black* Green/yellow maybe Green/White.
Attachments
vtec3.skl
(41.96 KiB) Downloaded 47 times

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18128
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Switched gm3bar to stock map sensor Help

Post by Spunkster »

Once a MAP sensor is wired incorrectly it damages the sensor and it must be replaced. Check your wiring a then try a different MAP sensor and it should work.

burmese434
Posts: 87
Joined: Fri Feb 12, 2010 7:32 pm
Location: ohio
Contact:

Re: Switched gm3bar to stock map sensor Help

Post by burmese434 »

Dam lol well can anyone link me to the correct wiring diagram for my 96 civic cx?

Post Reply