s300 CEL stays on. both green and red LED's stay on

s300 and SManager software questions & answers
Post Reply
ef8904
Posts: 23
Joined: Wed Feb 19, 2014 11:28 am

s300 CEL stays on. both green and red LED's stay on

Post by ef8904 »

I was replacing the motor in my crx (B20 BLOCK TO LS BLOCK) and thought i was ready to start the car but evidently forgot the ground to chassis since i have the battery relocated in the back. the battery was grounded by the tail lights. and the harness was grounded to the thermostat housing. so who do i send it to or what do i look for burned up?

ef8904
Posts: 23
Joined: Wed Feb 19, 2014 11:28 am

Re: s300 CEL stays on. both green and red LED's stay on

Post by ef8904 »

the car was running fine last week. and i only realized i had a problem when i clicked to acc and smanager was telling me i only had 10 volts

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18152
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: s300 CEL stays on. both green and red LED's stay on

Post by Spunkster »

Use a multimeter and check the voltage from the battery to the ECU and find where the voltage is droping. Relocating the battery typically causes more problems than it solves.

ef8904
Posts: 23
Joined: Wed Feb 19, 2014 11:28 am

Re: s300 CEL stays on. both green and red LED's stay on

Post by ef8904 »

I dont believe there is still a voltage issue because i plugged my s300(p72) into a 94 civic 5spd and i still cant get any signal to smanager. turn key to acc and fuel pump primes, CEL stays illuminated. and i still cannot datalog.

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18152
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: s300 CEL stays on. both green and red LED's stay on

Post by Spunkster »

What happens when you try to upload to the s300?

ef8904
Posts: 23
Joined: Wed Feb 19, 2014 11:28 am

Re: s300 CEL stays on. both green and red LED's stay on

Post by ef8904 »

Would not let me upload. I pulled my module off and i see where it has a short =/ how much to fix or upgrade to version 3 if its an option still?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18152
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: s300 CEL stays on. both green and red LED's stay on

Post by Spunkster »

Post a picture of what you see.

ef8904
Posts: 23
Joined: Wed Feb 19, 2014 11:28 am

Re: s300 CEL stays on. both green and red LED's stay on

Post by ef8904 »

Heres a pic
Attachments
IMG_20140407_204530.jpg
IMG_20140407_204530.jpg (732.5 KiB) Viewed 1867 times

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18152
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: s300 CEL stays on. both green and red LED's stay on

Post by Spunkster »

Send an email to support <at> hondata.com with the following and I will issue an RMA and give you further
instructions (include a link to this thread):

Name:
Address:
Phone:
Email:
Serial#:
Description of problem:

ef8904
Posts: 23
Joined: Wed Feb 19, 2014 11:28 am

Re: s300 CEL stays on. both green and red LED's stay on

Post by ef8904 »

oops read that to fast. i gotcha. thanks!

ef8904
Posts: 23
Joined: Wed Feb 19, 2014 11:28 am

Re: s300 CEL stays on. both green and red LED's stay on

Post by ef8904 »

"how much to fix or upgrade to version 3 if its an option still?" .. you never contaced me with any options. you simply charged me $250 to replace the board back with a version 1??

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18152
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: s300 CEL stays on. both green and red LED's stay on

Post by Spunkster »

replied via email

Post Reply