S300 v1 #0898 solid D1 light

s300 and SManager software questions & answers
Post Reply
7rrivera7
Posts: 112
Joined: Wed Nov 13, 2002 3:01 pm

S300 v1 #0898 solid D1 light

Post by 7rrivera7 » Sat Sep 06, 2014 2:15 pm

Customer brought in his ECU with an S300 v1 board installed for repair. Says the car has a solid cel and runs poorly. Tested the S300 in my own personal ECU which has a V1 board isntalled and working fine but with his board, D1 stays lit solid. Attempts to erase the ECU fails and I cannot upload a calibration. Please tell me if I have any options to assist this customer. Thank you.

PS, I checked the S300 information and aside from the red X and 0mb of memory, the serial number says 817 but the actual V1 says 0898. Don't know if it's relevant or not but I thought I'd add this information. Pic attached.
Attachments
S300.JPG
S300.JPG (30.28 KiB) Viewed 1634 times

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17744
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: S300 v1 #0898 solid D1 light

Post by Spunkster » Mon Sep 08, 2014 9:21 am

Post a picture of the s300 board.

7rrivera7
Posts: 112
Joined: Wed Nov 13, 2002 3:01 pm

Re: S300 v1 #0898 solid D1 light

Post by 7rrivera7 » Sun Sep 14, 2014 5:13 am

It's an R7 board. I'm not sure if they were copied so I couldn't use your counterfeit fotos to validate. Thanks for your help!
Attachments
20140914_080407.jpg
20140914_080407.jpg (613.82 KiB) Viewed 1625 times

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17744
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: S300 v1 #0898 solid D1 light

Post by Spunkster » Mon Sep 15, 2014 1:06 pm

Since this is 8 years old and out of warranty it would be $350 to replace it with a V2 s300.

Post Reply