pwm dont show on datalog

s300 and SManager software questions & answers
Post Reply
rev hard
Posts: 45
Joined: Tue Nov 16, 2010 5:01 pm

pwm dont show on datalog

Post by rev hard » Fri Sep 22, 2017 2:52 pm

ive recently downloaded 2.6.1 and was looking at some logs from last weekend and noticed the pwm is always 0% ? also shows 0 in the sensor list...is this a bug with the new version?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18006
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: pwm dont show on datalog

Post by Spunkster » Fri Sep 22, 2017 3:09 pm

Can you post your calibration and datalog showing this?

rev hard
Posts: 45
Joined: Tue Nov 16, 2010 5:01 pm

Re: pwm dont show on datalog

Post by rev hard » Fri Sep 22, 2017 3:16 pm

chi7.s3d
(165.64 KiB) Downloaded 43 times

rev hard
Posts: 45
Joined: Tue Nov 16, 2010 5:01 pm

Re: pwm dont show on datalog

Post by rev hard » Fri Sep 22, 2017 3:17 pm

theres a log....it always shows 0...and it should be anyweres from 50-63%

rev hard
Posts: 45
Joined: Tue Nov 16, 2010 5:01 pm

Re: pwm dont show on datalog

Post by rev hard » Fri Sep 22, 2017 3:33 pm

shows pwm in the same log fine when opend up with 2.5.6

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18006
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: pwm dont show on datalog

Post by Spunkster » Fri Sep 22, 2017 3:54 pm

Please download version 2.6.2 and upload your calibration to the ECU and see if that resolves the issue.

rev hard
Posts: 45
Joined: Tue Nov 16, 2010 5:01 pm

Re: pwm dont show on datalog

Post by rev hard » Fri Sep 22, 2017 4:44 pm

same issue with 2.6.2

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18006
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: pwm dont show on datalog

Post by Spunkster » Fri Sep 22, 2017 4:58 pm

have you made a new datalog using the version 2.6.2

rev hard
Posts: 45
Joined: Tue Nov 16, 2010 5:01 pm

Re: pwm dont show on datalog

Post by rev hard » Fri Sep 22, 2017 5:04 pm

no I have not...would that fix the issue?..any log made from now on will show the pwm in the log?

rev hard
Posts: 45
Joined: Tue Nov 16, 2010 5:01 pm

Re: pwm dont show on datalog

Post by rev hard » Sat Sep 23, 2017 8:07 am

The pwn does show in the new log that I took..so it is working properly now ..just old logs won't show the pwm

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8774
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: pwm dont show on datalog

Post by Hondata » Mon Sep 25, 2017 11:32 am

Thanks for the report - we have fixed this and will make a new release.
Hondata

Post Reply