Page 1 of 1

Can you run e85 using Hondata S300 V2?

Posted: Thu Feb 15, 2018 7:58 am
by TurboB20vtec
Hi Guys,

So I have hondata v2 and I would like to tune on e85. I spoke to a friend who has a friend that apparently he is tuned on e85 using hondata v2. He told me that he had to solder some components into hondata v2 to make it work. I have been searching online but I have not found anything regarding if this can be done or not. Can you guys please help me find an answer? Thanks I appreciate your feedback.

Re: Can you run e85 using Hondata S300 V2?

Posted: Thu Feb 15, 2018 10:51 am
by Jun43

Re: Can you run e85 using Hondata S300 V2?

Posted: Sat Feb 17, 2018 11:47 am
by darksands
With the v2 you need a sensor AND an analyzer. For the price of the analyzer, I ended up just upgrading to the v3 since you don't need to purchase an analyzer with the v3.