engine is gone because INJECTOR CUT IN 1 secound on high boost 7000 rpm , please help

s300 and SManager software questions & answers
Post Reply
payam_fox
Posts: 13
Joined: Sat Jun 15, 2019 4:34 pm

engine is gone because INJECTOR CUT IN 1 secound on high boost 7000 rpm , please help

Post by payam_fox » Wed Jun 26, 2019 12:57 am

hi , im trying to figure this out , when i do full throttle under boost more than 10 psi the afr reads lean around 7k rpm twice , i have datalog when i look at it injectors stop working in a spot , no matter how much fuel i have in the table , i have attached the datalog and map , please help the head gasket is already gone i was doing a pull to record datalog and see the problem , and boom on 3rd gear i blew the engine
Attachments
second log.s3d
(144.86 KiB) Downloaded 28 times
fuck 2222.skl
(48.56 KiB) Downloaded 30 times
first log.s3d
(131.8 KiB) Downloaded 29 times

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17861
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: engine is gone because INJECTOR CUT IN 1 secound on high boost 7000 rpm , please help

Post by Spunkster » Wed Jun 26, 2019 10:24 am

Are you using a strain gauge?

payam_fox
Posts: 13
Joined: Sat Jun 15, 2019 4:34 pm

Re: engine is gone because INJECTOR CUT IN 1 secound on high boost 7000 rpm , please help

Post by payam_fox » Thu Jun 27, 2019 12:59 pm

no im not using

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17861
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: engine is gone because INJECTOR CUT IN 1 secound on high boost 7000 rpm , please help

Post by Spunkster » Thu Jun 27, 2019 1:45 pm

Why do you have it enabled in your calibration?

payam_fox
Posts: 13
Joined: Sat Jun 15, 2019 4:34 pm

Re: engine is gone because INJECTOR CUT IN 1 secound on high boost 7000 rpm , please help

Post by payam_fox » Thu Jun 27, 2019 6:09 pm

i actually havent noticed it , is that why its cutting fuel ?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17861
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: engine is gone because INJECTOR CUT IN 1 secound on high boost 7000 rpm , please help

Post by Spunkster » Fri Jun 28, 2019 9:03 am

probably

Post Reply