both red and green light on inside ecu

s300 and SManager software questions & answers
Locked
Spanky
Posts: 20
Joined: Tue Nov 15, 2005 12:55 pm
Location: Infront of mustangs

both red and green light on inside ecu

Post by Spanky » Thu Dec 15, 2005 6:39 pm

when i start my car, the only light on is green, when i upload it flashes red. when i hit the gas, both lights are on. wtf?
"My other car is a camaro, but today I was in a hurry."

Spanky
Posts: 20
Joined: Tue Nov 15, 2005 12:55 pm
Location: Infront of mustangs

Post by Spanky » Thu Dec 15, 2005 6:40 pm

car runs and drives ok.
"My other car is a camaro, but today I was in a hurry."

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18025
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Fri Dec 16, 2005 10:27 am

Do you have onboard datalogging enabled?

Spanky
Posts: 20
Joined: Tue Nov 15, 2005 12:55 pm
Location: Infront of mustangs

Post by Spanky » Sat Dec 17, 2005 12:43 pm

no, but when i show my display, i get like 56000 rpm, crazy numbers. pure tunung installed my s300. first week end after the new year im just gonna drive there and dyno tune. when the car idles everything is fine. as soon as i hit the gas, looneyville.
"My other car is a camaro, but today I was in a hurry."

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18025
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Mon Dec 19, 2005 10:30 am

Make sure you download the latest version of the software, then create a base map by going to file, new. Upload this new base map and if you get any errors uploading, close the program, reopen it and upload the same calibration again. After this turn the key off and back on, then begin datalogging.

Spanky
Posts: 20
Joined: Tue Nov 15, 2005 12:55 pm
Location: Infront of mustangs

Post by Spanky » Wed Dec 21, 2005 7:16 pm

i let my girlfriend borrow my laptop, until friday. I will do all of this and get back 2 you. thanks alot!
"My other car is a camaro, but today I was in a hurry."

Locked