s300 help

s300 and SManager software questions & answers
Locked
gezzuzz3
Posts: 21
Joined: Fri Jan 27, 2006 12:16 am

s300 help

Post by gezzuzz3 »

my car after installing honda is running somekind of safe mode..
rev limiter is at 4k..
CEL is on..
when i check my codes the srs light blink till i take the jumper out..
does not tell codes..
i can connect to the ecu and load maps but can not read sensors..
green and red light stay on..

i did mess up 2 tracks on my ecu but fixed it..
all the pins that have tracks i can follow are ok..

would be helpful if someone made a guide to testing if all your pins have a good connection

ex.. XX pin on IC4 connects to XX pin on IC3

that way people could be sure all pins are connected

also if i did mess up how can i buy the pins and the small chip..
don;t think i could get them out

tboostdsi
Posts: 80
Joined: Mon Mar 14, 2005 11:06 pm

re

Post by tboostdsi »

can you connect your laptop to your ecu or datalog? this might be helpful that way you can read your actual cel. if you think you burnt your tracks the best thing to do is overnight your ecu to hondata. i didnt want to get any problems like you and others are having so in the begenning i just paid the extra money and sent my ecu into hondata.

gezzuzz3
Posts: 21
Joined: Fri Jan 27, 2006 12:16 am

Post by gezzuzz3 »

no datalogging

tboostdsi
Posts: 80
Joined: Mon Mar 14, 2005 11:06 pm

re:

Post by tboostdsi »

if you have the s300 why cant you datalog? dataloging is standard in s300 isnt it?

gezzuzz3
Posts: 21
Joined: Fri Jan 27, 2006 12:16 am

Post by gezzuzz3 »

i can;t datalog becasue its not working

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18128
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster »

It sounds like you have damaged the ecu. Hondata will look at your ecu and attempt to repair it for a minimum of $75.

gezzuzz3
Posts: 21
Joined: Fri Jan 27, 2006 12:16 am

Post by gezzuzz3 »

how much to buy that little chip (if i can;t get it out) and a set of them pins..

gezzuzz3
Posts: 21
Joined: Fri Jan 27, 2006 12:16 am

Post by gezzuzz3 »

does anyone have a schematic of the p30? or any of the obd1 ecus

gezzuzz3
Posts: 21
Joined: Fri Jan 27, 2006 12:16 am

Post by gezzuzz3 »

ok i might have some thing

on ic3 pins 1 and 15.. that top and bottom far left (harness to the left)

i get continuity between these pins.. some one check for me to see if this is right or wrong... thanks

gezzuzz3
Posts: 21
Joined: Fri Jan 27, 2006 12:16 am

Post by gezzuzz3 »

solved... just need a little more sorder...

Locked