s300 and aem 5 map sensor questions...

s300 and SManager software questions & answers
Locked
topendusa
Posts: 1
Joined: Fri Jul 13, 2007 12:18 am

s300 and aem 5 map sensor questions...

Post by topendusa »

are the default settings on the s300 for a 5 bar the same settings for a aem 5 map sensor?
bc my map sensor is reading lower than my autometer manual gauge, and when it gets to low the computer throws a cel for the map sensor
if the sensor calibration is off how do i adjust it and not mess up my tune?
Martian
Posts: 169
Joined: Sun Aug 20, 2006 4:23 pm
Contact:

Post by Martian »

no
thank you, thank you, I'm here all week
User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 19350
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata

Post by Spunkster »

In Smanager, go to Help, Contents and search for "scalar".
D@nny
Posts: 26
Joined: Sat Sep 17, 2005 11:32 pm

Post by D@nny »

im having the same problem since I updated my software. down shift or go into heavy vacuum and the car throws a code for the map sensor and wont rev. cycle the key and it drives fine. also on an aem 5 bar what do we have to do to fix it?
D@nny
Posts: 26
Joined: Sat Sep 17, 2005 11:32 pm

Post by D@nny »

scalar for aem 5 bar 1290 off set -645

I cant believe you ask them for the offset and scalar for a popular sensor and they tell you figure it out...typical hondata support.
User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 9477
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Post by Hondata »

If you have a problem, please follow the posting guidelines and provide a datalog and calibration. Unwarranted abuse will not further your cause.
Hondata
Locked