RomeditorV3 for hondata + ostrich

Hondata installation questions / answers / issues.
Locked
mtber
Posts: 11
Joined: Mon Apr 11, 2005 10:10 pm
Location: Florida
Contact:

RomeditorV3 for hondata + ostrich

Post by mtber » Sun May 01, 2005 8:52 pm

Does anyone have experience with the latest hondata romeditor & moate's ostrich working properly ?

I have yet to try it, just wanted some feedback before I do.

Thank You,
John
Phearable.net - Hondata Authorized Dealer

locash
Posts: 289
Joined: Sat Mar 20, 2004 11:27 am
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Post by locash » Mon May 02, 2005 2:56 pm

Works fine for me, although it doesnt recognize it as the "Ostrich"..

mtber
Posts: 11
Joined: Mon Apr 11, 2005 10:10 pm
Location: Florida
Contact:

Post by mtber » Mon May 02, 2005 4:34 pm

locash wrote:Works fine for me, although it doesnt recognize it as the "Ostrich"..
What does it recongnize it as ?
j/w
Phearable.net - Hondata Authorized Dealer

Praylewd powr
Posts: 36
Joined: Fri Feb 13, 2004 9:10 am

Post by Praylewd powr » Tue May 17, 2005 10:19 am

How do you set it up in RomEditor then if it doesn't recognize it as Ostrich? What is it set as in the emulator settings?

Duane
Canada

locash
Posts: 289
Joined: Sat Mar 20, 2004 11:27 am
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Post by locash » Wed May 18, 2005 7:21 am

If I remember correctly, I did not change my settings from the romulator, and it recognized it as an emulator of some sort, which worked fine for me.. :)

airshifter
Posts: 40
Joined: Wed May 18, 2005 7:05 pm
Contact:

Post by airshifter » Wed May 18, 2005 7:19 pm

can't get mine to work either

shows up as transtronic romulator

i can download to ostrich but red light flashes slowly in s200 box

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8763
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Post by Hondata » Thu May 19, 2005 7:25 am

Make sure you have the lastest RomEditor - there was a change made for the Ostrich.
Hondata

project dc2
Posts: 8
Joined: Mon Jul 11, 2005 11:21 pm

Post by project dc2 » Tue Oct 25, 2005 9:55 am

[quote="Hondata"]Make sure you have the lastest RomEditor - there was a change made for the Ostrich.[/quote]

what change ? i got the 3.6 n i dont see a setting. thanks !

Locked