s100 question

Hondata installation questions / answers / issues.
Locked
FreshDA9
Posts: 252
Joined: Sun Jul 27, 2008 8:40 pm
Contact:

s100 question

Post by FreshDA9 » Thu Jul 16, 2009 3:49 pm

a friend of mine is coming from out of town and he has s100 he wants me to look at. i have never seen s100 in person but been reading up on the site see in the info page it says Cannot Datalog? am i reading this right how do you tune it. or do i have to use a data log cable and remove the s100 tuen it then reinstall the s100? i have moates ostrich and hulog.

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17933
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Thu Jul 16, 2009 4:35 pm

Only a Hondata dealer with a dealer s200 kit can tune an s100.

FreshDA9
Posts: 252
Joined: Sun Jul 27, 2008 8:40 pm
Contact:

Post by FreshDA9 » Thu Jul 16, 2009 10:05 pm

thanks Spunk i guess i need to be getting my hondata dealer license some day soon.

FreshDA9
Posts: 252
Joined: Sun Jul 27, 2008 8:40 pm
Contact:

Post by FreshDA9 » Wed Aug 12, 2009 12:54 pm

Same friend is looking into a used S200 since already having the box i should be able to tune this correct? i have Rom editor and honda logger downloaded off your download section but was reading the S200 info and seen this saying - "$195 RomEditor 4 with all features and software" this product of yours is user friendly correct cause i wouldnt see the point of the interface box if a dealer has to be able to tune this system. Sorry im just spoiled with my S300 unit and yet have time or funds to get your hondata license.

Locked