romeditor4 tuning

ROM Editor 4 tuning software questions and answers.
bseriesluver
Posts: 14
Joined: Tue Oct 13, 2009 10:13 am

romeditor4 tuning

Postby bseriesluver » Tue Aug 31, 2010 12:50 pm

i have hooked up everything and i ready to tune. i opened screen up and click to datalogging it shows most of the sensor except AF. AF not reading right. leave on lamda it shows 0, change to afr it shows 10.0:1. step on the gas pedal it starts moving but it stopped.
woul you help me please
thank you

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 12986
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Postby Spunkster » Tue Aug 31, 2010 1:00 pm

What wideband are you using and how do you have it connected?

bseriesluver
Posts: 14
Joined: Tue Oct 13, 2009 10:13 am

Postby bseriesluver » Tue Aug 31, 2010 1:08 pm

i am using innovate LM1 wideband, power hooked on, serial port hooked on, wideband sensor hooked on, i hooked analog output to d14 on computer side and ground

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 12986
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Postby Spunkster » Wed Sep 01, 2010 9:37 am

hooked on?

bseriesluver
Posts: 14
Joined: Tue Oct 13, 2009 10:13 am

Postby bseriesluver » Wed Sep 01, 2010 12:33 pm

yes everything is plugging, analog out (there are 3 wires, ground, red, white). i plug white wire to d10, red wire to d14, black wire to ground. like i said it was reading but its not reading right, i stumped on the gas pedal it shown 10.0 but it shown 14.5 on lamda overlay at idle.

bseriesluver
Posts: 14
Joined: Tue Oct 13, 2009 10:13 am

Postby bseriesluver » Fri Sep 03, 2010 11:58 pm

fixed
option setting
0-10 and 5-20 at lamda overlay, so everything works normally


Return to “Romeditor 4 Software”