Hondata

Hondata User Forum
It is currently Thu Apr 17, 2014 2:35 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jun 29, 2008 12:38 pm 

Joined: Sun Jun 29, 2008 12:23 pm
Posts: 1
Kinda a silly question but I'm somewhat confused about the fact you can download ROM Editor 4 but in other sections it shows you have to pay for it. Sorry for the dumb question.

Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 30, 2008 9:37 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Posts: 12315
Location: Hondata
It will not work for tuning unless you purchase it...a special USB cable is required.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 12, 2009 3:00 pm 

Joined: Wed Sep 15, 2004 7:48 am
Posts: 62
Location: Yorkshire, England
how much is rom editor 4?

does it support wideband tracing/datalogging while tuning?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 12, 2009 5:24 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Posts: 12315
Location: Hondata
Romeditor 4 is $195, but you also need to purchase a programmer and an emulator. The cost of all this is more expensive than just upgrading to the s300 which has more features and is much easier to use.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 13, 2009 4:17 am 

Joined: Wed Sep 15, 2004 7:48 am
Posts: 62
Location: Yorkshire, England
Is this system used to reprogram S100 & S200 ? and also the S100s are re-useable right?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 13, 2009 1:51 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Posts: 12315
Location: Hondata
Yes this is the software used to tune with, but it is only available to those who own an s200. If you wish to tune you will be much better off just upgrading to the s300 as it will be cheaper, easier, and has more options and features. The s100 is only tunable by a dealer.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 14, 2009 2:22 am 

Joined: Wed Sep 15, 2004 7:48 am
Posts: 62
Location: Yorkshire, England
I already use S300 on my own vehicle and on many customers S300 & Kpro. Ive had a bunch of people with S100 & S200's asking me to re-tune their cars since experiencing / talking to customers. Theres only a couple companies who do S100/S200 here and there seems to be alot lacking. Hence My questions.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group