RE4 not responding with Ostrich 2.0

ROM Editor 4 tuning software questions and answers.
Johnnyboy
Posts: 1
Joined: Mon Mar 26, 2007 8:46 am

RE4 not responding with Ostrich 2.0

Postby Johnnyboy » Fri May 22, 2009 11:42 am

Any time I have the Ostrich 2.0 emulator hooked up to my lap top, then try to open the RE4 softare, RE4 does not respond/locks up. Task manager shows 2 RE4 programs not running.

Now if I open the software with only the RE4 cable and no Ostrich 2.0 connected the software opens and runs properly. Hook up the ostrich and the software locks up again.

I have removed and re-installed the RE4 sofware. Run all the available drivers from Moates and FTDI clean ans install.

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 13031
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Postby Spunkster » Fri May 22, 2009 2:49 pm

what is the RE4 serial number?

V-Spec race development
Posts: 167
Joined: Wed Aug 22, 2007 12:41 am

Postby V-Spec race development » Thu Jun 04, 2009 12:02 am

I'm having the exact the same problem. Looking for a better romulator out there if you know w/c one to use thank you.


Return to “Romeditor 4 Software”