Takeda CIA

Calibrations for FlashPro Manager - Use all calibrations at your own risk (dyno tuning recommended)

Post Reply
Tolorated
Posts: 2
Joined: Tue Sep 17, 2013 1:27 pm

Takeda CIA

Post by Tolorated » Wed Sep 18, 2013 1:48 pm

I have a 09 FA5 K20Z3 with just an Takeda CIA installed. Flash-Pro calibration do list the Takeda CAI, can I use an Injen CAI base map instead? Thanks in advance..

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17935
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Takeda CIA

Post by Spunkster » Wed Sep 18, 2013 2:38 pm

You can try it and see how well it works.

Tolorated
Posts: 2
Joined: Tue Sep 17, 2013 1:27 pm

Re: Takeda CIA

Post by Tolorated » Thu Sep 19, 2013 5:31 am

Correction the list does not include Takeda CAI..

arraydude
Posts: 31
Joined: Tue Aug 13, 2013 8:25 pm
Location: Argentina

Re: Takeda CIA

Post by arraydude » Fri Sep 27, 2013 8:04 am

yes, use the injen cai map and datalog it.

Post Reply