Page 1 of 1

Injectors Cut w/o commanding.

Posted: Fri Jul 27, 2018 5:44 pm
by terrorista
Hi Guys,

I dont know why ... But this calibration is cutting the injectors like on launch control.
BTW, i've recheck all the calibration again and, still the same condition.

No clue about what is going on .. We've check the clutch switch and etc ..

When Getting up a basemap, still got the same cut. When returning ECU to Stock, the car runs OK.

Attached the calibration and the Datalog.

Thanks for advising.

Re: Injectors Cut w/o commanding.

Posted: Mon Jul 30, 2018 1:44 pm
by Spunkster
Where in this datalog are you seeing this happen?

Re: Injectors Cut w/o commanding.

Posted: Wed Aug 01, 2018 9:56 am
by terrorista
My Bad Guys,

Wrong datalog. here the correct one. Bellow the point of cut.
datalog0000.fpdl
(614.25 KiB) Downloaded 31 times
Datalog.JPG
Datalog.JPG (72.53 KiB) Viewed 1454 times

Re: Injectors Cut w/o commanding.

Posted: Wed Aug 01, 2018 2:40 pm
by Spunkster
You have a number of error codes which you should try to resolve before troubleshooting this issue further.

Re: Injectors Cut w/o commanding.

Posted: Wed Aug 01, 2018 9:35 pm
by devan
It appears the car is in limp mode. I'm pretty sure your Check Engine Light is on. Have the code(s) scanned and we might be able to help!

Você fala português? Sua "luz do mecanismo de verificação" está acesa?

Cheers,
~D

Re: Injectors Cut w/o commanding.

Posted: Thu Aug 02, 2018 12:45 pm
by terrorista
Thanks Guys,

Ill check it out before going ahead!! Yep .. I do Speak portuguese! lol !!

Cheers,