flashpro update,now rpm needle does't move while flashing why?

FlashPro Manager software
Post Reply
boxer951
Posts: 17
Joined: Sun Feb 04, 2018 3:56 am

flashpro update,now rpm needle does't move while flashing why?

Post by boxer951 » Tue Apr 24, 2018 3:51 pm

i updated my flashpro yesterday and now when i went to upload a calibration to my Fa5 civic,using the computer,it wouldn't allow me to.the upload button wasn't highlighted like it normally does,so it wouldn't allow me to upload.i then tried it without the laptop and it seemed to work but the rpm needle didn't move at all and it always used to,especially when uploading through only the flashpro.is it the new update?

updated on 4/23/18
i checked the bottom left screen on my laptop and it looked normal.had all green check marks.

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18080
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: flashpro update,now rpm needle does't move while flashing why?

Post by Spunkster » Tue Apr 24, 2018 4:38 pm

Do you have a calibration open in the software when you are trying to upload?

boxer951
Posts: 17
Joined: Sun Feb 04, 2018 3:56 am

Re: flashpro update,now rpm needle does't move while flashing why?

Post by boxer951 » Thu Apr 26, 2018 2:45 am

yes.i had a calibration open and it still wouldn't work,which is why i had to try it out using only the fp without the laptop.

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18080
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: flashpro update,now rpm needle does't move while flashing why?

Post by Spunkster » Thu Apr 26, 2018 9:21 am

From Help, About, what is the version of software you are using?

Post Reply