FB6 2015 and the check P0455 and P0456

FlashPro Manager software
Post Reply
dvergara
Posts: 61
Joined: Fri May 05, 2017 7:37 am

FB6 2015 and the check P0455 and P0456

Post by dvergara »

Hi.
I have two honda civic FB6 2014 and the check P0455 and P0456 is generated every three or four weeks.
the two cars have RBC swap and this check is disabled in the tuning .. but still the check is generated
Here I copy the check images and the calibration that I am using
Attachments
cal
cal
cal.bmp (364.69 KiB) Viewed 2099 times
check
check
check.bmp (329.79 KiB) Viewed 2099 times

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18152
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: FB6 2015 and the check P0455 and P0456

Post by Spunkster »

We are looking into this.

dvergara
Posts: 61
Joined: Fri May 05, 2017 7:37 am

Re: FB6 2015 and the check P0455 and P0456

Post by dvergara »

hi Hondata.. any Update ?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18152
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: FB6 2015 and the check P0455 and P0456

Post by Spunkster »

I have no updates at this time.

chambers805
Posts: 19
Joined: Tue Dec 19, 2017 10:59 pm

Re: FB6 2015 and the check P0455 and P0456

Post by chambers805 »

I have the same issue as well its super annoying, I thought it was a legit issue and replaced the purge solenoid valve and the gas cap. Still didn't fix it, what a waste.

dvergara
Posts: 61
Joined: Fri May 05, 2017 7:37 am

Re: FB6 2015 and the check P0455 and P0456

Post by dvergara »

hi Hondata.. any Update ?

It's been too long to correct a software error ... !!!

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8881
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: FB6 2015 and the check P0455 and P0456

Post by Hondata »

Sometimes when you disable the error in the ECU if the operation is vital to the ECU it will still set the code.
Hondata

dvergara
Posts: 61
Joined: Fri May 05, 2017 7:37 am

Re: FB6 2015 and the check P0455 and P0456

Post by dvergara »

okay. I do not understand .. jajaja
What would be the correct way to deactivate the error?
can you explain to me .. I am a systems engineer and softwarer.
I understand that a correction must be made so that the error no longer appears when the sling is deactivated

Post Reply