Flashpro Help - "Unknown Vehicle" and cannot see VIN

FlashPro questions & answers specific to the 2007-2008 US TSX
Samtrottier
Posts: 2
Joined: Sun Aug 11, 2019 5:01 pm

Re: Flashpro Help - "Unknown Vehicle" and cannot see VIN

Post by Samtrottier » Sun Aug 11, 2019 5:54 pm

hi i got a issue that look the same with my 2004 tsx with the 07-08 ECU.It says that my flashpro is locked to my VIN and when i try to upload a map, in the history tab the VIN that tried to upload is the same that the one in the Lock to VIN ... But i cant do anything with it because it says that my VIN's doesn't match! I'm kinda lost.

I run the version 3.4.3 flashpromanager


here is pictures
Flash VIN probleme1.jpg
Flash VIN probleme1.jpg (68.58 KiB) Viewed 86 times
Flash VIN probleme2.jpg
Flash VIN probleme2.jpg (72.84 KiB) Viewed 86 times
Flash VIN probleme3.jpg
Flash VIN probleme3.jpg (121.58 KiB) Viewed 86 times

Samtrottier
Posts: 2
Joined: Sun Aug 11, 2019 5:01 pm

Re: Flashpro Help - "Unknown Vehicle" and cannot see VIN

Post by Samtrottier » Sun Aug 11, 2019 7:13 pm

Samtrottier wrote:
Sun Aug 11, 2019 5:54 pm
hi i got a issue that look the same with my 2004 tsx with the 07-08 ECU.It says that my flashpro is locked to my VIN and when i try to upload a map, in the history tab the VIN that tried to upload is the same that the one in the Lock to VIN ... But i cant do anything with it because it says that my VIN's doesn't match! I'm kinda lost.

I run the version 3.4.3 flashpromanager


here is pictures
Flash VIN probleme1.jpg
Flash VIN probleme2.jpg
Flash VIN probleme3.jpg
My bad that is the history for Flashpro used on the computer so the VIN is the on that fits the flashpro and mine is an other one i found it ... so he sold me a locked flashpro... good for trash now!

Post Reply