Page 3 of 3

Re: Running Hondata Mobile on your radio/navi

Posted: Wed Sep 25, 2019 5:17 pm
by turboroe
Why can't I add k control to the dashboard display? It shows in the list display but not in the dashboard list options

Re: Running Hondata Mobile on your radio/navi

Posted: Thu Sep 26, 2019 9:31 am
by Hondata
Check you are running the most recent build.

https://www.hondata.com/updates/link.php?app=dash

Re: Running Hondata Mobile on your radio/navi

Posted: Thu Sep 26, 2019 2:26 pm
by turboroe
Hi Hondata, yes I am using latest version. I took some photos, please check.


On the Sensor list, I get KControl, but on the dashboard list Kcontrol does not show.

I also noticed that when editing the dash by holding the dash element, the options are always the Gauge options, even when holding precision analog or analog element. When editing by settings menu, then the other options show on precision analog and analog (although my KControl still doesn´t show up).


Another strange thing that happens is, I made a home screen shortcut for hondata, and sometimes I click on the shortcut and hondata opens, but other times I click several times the icon does nothing... other icons work fine, this only happens with hondata shortcut.

Re: Running Hondata Mobile on your radio/navi

Posted: Fri Sep 27, 2019 8:24 am
by Hondata
Sorry, the dash app can not display all of the available ECU channels.

Re: Running Hondata Mobile on your radio/navi

Posted: Fri Sep 27, 2019 8:39 am
by turboroe
Ok no problem. I also got the hondata2 paid app for my phone, but then I have the opposite problem. I can show the K Control on the dash view, but I can´t show K Count.
It would also be nice to have units in metric if possible.

Thanks!

Re: Running Hondata Mobile on your radio/navi

Posted: Fri Sep 27, 2019 9:59 am
by Spunkster
You can change the units for the individual gauge you are using. It is not a global setting.

Re: Running Hondata Mobile on your radio/navi

Posted: Mon Sep 30, 2019 12:03 pm
by turboroe
Ok, I was able to change the units individually.

Any way to get K. Count on the dash view ? It shows in the HU version of the app, so it should be mappable in this one too.

Re: Running Hondata Mobile on your radio/navi

Posted: Sat Oct 05, 2019 11:32 pm
by oasisfan
Is it possible to run the dash app without flash pro? or does it always have to be connected?

Re: Running Hondata Mobile on your radio/navi

Posted: Mon Oct 07, 2019 10:23 am
by Spunkster
The FlashPro must be connected to get the data.

Re: Running Hondata Mobile on your radio/navi

Posted: Tue Oct 08, 2019 1:23 am
by oasisfan
Not possible with a OBD2 Bluetooth Adapter?

Re: Running Hondata Mobile on your radio/navi

Posted: Tue Oct 08, 2019 9:15 am
by Spunkster
No, you must use the FlashPro.

Re: Running Hondata Mobile on your radio/navi

Posted: Sat Oct 12, 2019 4:33 am
by DneprM750
Thanks for creating that tool, I've installed it on my car this morning and everything's working fine, I really feel like I'm driving in the future now!
But on a more serious note, I'll give you feedback as I use it; so far, everything's positive.