Page 1 of 1

10th gen si anti lag problem?

Posted: Sun Jul 15, 2018 9:21 am
by RoderidtR
Hello guys new to the forums but had a question for anyone that may be able to help. Recn updated the flash pro and noticed a anti lag setting set it up correctly with 21.56 psi as the anti lag goal but after install and a couple of runs in "Mexico" car is stuttering whenever I get on boost anyone have this problem? Fully stock 2018 si running 91 octane and "tuned 6+ psi w/ anti lag"

Re: 10th gen si anti lag problem?

Posted: Sun Jul 15, 2018 10:21 am
by Jun43
post a datalog of the problem

You may of damaged your catalytic converter using anti-lag

Re: 10th gen si anti lag problem?

Posted: Sun Jul 15, 2018 10:36 am
by Jun43
also check for boost leaks

Re: 10th gen si anti lag problem?

Posted: Sun Jul 15, 2018 9:13 pm
by RoderidtR
Will post a data log chart soon haven't had a chance to been on vacation. But checked for boost leaks I feel like my waste gate might be the problem maybe not holding pressure?

Re: 10th gen si anti lag problem?

Posted: Sun Jul 15, 2018 9:16 pm
by Jun43
if you can't build boost then you have a boost leak
the most common spot to leak is at the throttle body. check the clamp

Re: 10th gen si anti lag problem?

Posted: Mon Jul 16, 2018 10:30 am
by RoderidtR
Checked the clamp looks secure any other places you would suspect of a leak?

Re: 10th gen si anti lag problem?

Posted: Mon Jul 16, 2018 10:48 am
by Jun43
you would have to check all the intercooler piping and couplers

When i say check, dont just look at it. use your hand and wiggle/pull it to make sure its on tight

Re: 10th gen si anti lag problem?

Posted: Mon Jul 16, 2018 1:50 pm
by RoderidtR
So went back to the 6psi carb legal tune without the anti lag and seems to have fixed the issue no more stuttering. How big is the damage on using the stock down pipe while using the anti lag feature? Will upgrade soon just wondering

Re: 10th gen si anti lag problem?

Posted: Mon Jul 16, 2018 2:01 pm
by Jun43
RoderidtR wrote:
Mon Jul 16, 2018 1:50 pm
So went back to the 6psi carb legal tune without the anti lag and seems to have fixed the issue no more stuttering. How big is the damage on using the stock down pipe while using the anti lag feature? Will upgrade soon just wondering
wait.. so you are building boost then

without a datalog , we can not tell whats wrong

Re: 10th gen si anti lag problem?

Posted: Mon Jul 16, 2018 5:48 pm
by RoderidtR
Jun43 wrote:
Mon Jul 16, 2018 2:01 pm
RoderidtR wrote:
Mon Jul 16, 2018 1:50 pm
So went back to the 6psi carb legal tune without the anti lag and seems to have fixed the issue no more stuttering. How big is the damage on using the stock down pipe while using the anti lag feature? Will upgrade soon just wondering
wait.. so you are building boost then

without a datalog , we can not tell whats wrong
I started to build boost again when I switched tunes. While I was on the anti lag tune it would stop building boost and start stuttering