cannot edit Load Index in fuel/Ign. etc. only in CAM

FlashPro questions & answers specific to the 2008+ Accord, Americas and international
Post Reply
Accord2008
Posts: 9
Joined: Mon Apr 02, 2018 2:03 pm

cannot edit Load Index in fuel/Ign. etc. only in CAM

Post by Accord2008 » Sat Feb 23, 2019 5:36 pm

Found a other problem.

I use a 4 Bar Hondata MAP Sensor. Set it in the Calibration, Sensors to Hondata 4 Bar.
Wanted to change the Load Index, to match the Sensor.
In the Fuel and ignition Tables i cannot change the Load Index (the dropdown menu is greyed out).
I only can change it in the CAM Angle Tables, but the scaler does not affect any other table.

Software is Flashpro 3.0.9.0
Calibration is Accord-09-Europe-MT

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8815
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: cannot edit Load Index in fuel/Ign. etc. only in CAM

Post by Hondata » Tue Feb 26, 2019 10:11 am

The Accord tables only go to 240 kPa.
Hondata

Accord2008
Posts: 9
Joined: Mon Apr 02, 2018 2:03 pm

Re: cannot edit Load Index in fuel/Ign. etc. only in CAM

Post by Accord2008 » Tue Mar 05, 2019 5:53 pm

Really? I didn't see this information anywhere?

What's the reason for this?

Accord2008
Posts: 9
Joined: Mon Apr 02, 2018 2:03 pm

Re: cannot edit Load Index in fuel/Ign. etc. only in CAM

Post by Accord2008 » Wed Mar 06, 2019 2:07 am

Please let me add one more question: Regardless from that the tables goes not higher than 240kpa, why i'm not able to edit the load index at all?

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8815
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: cannot edit Load Index in fuel/Ign. etc. only in CAM

Post by Hondata » Mon Mar 25, 2019 7:44 am

Sometimes the indexes are shared between multiple tables and cannot be changed with altering all the tables that use the index.
Hondata

Post Reply