Locking fnew flashpro over hondata reflaahed oem ecu

FlashPro questions & answers specific to the FN2 European Civic Type R
Post Reply
ef9b16a1
Posts: 32
Joined: Wed Mar 10, 2010 5:27 pm
Location: athens/kalamata
Contact:

Locking fnew flashpro over hondata reflaahed oem ecu

Post by ef9b16a1 »

Hello
Euro fn2 has one of tje hondata early reflashed ecus..
I ttird to lock a new flashpro to remap the car , i thought it would overwrite the tune or consider it the stock one to save .
I am getting tmessages ,that it may not be able to complete ans then i d have to send ecu and flashpro to hondata , should i proceed or we must find a virgin oem ecu?
Thank you
Attachments
received_779274546866875.jpeg
received_779274546866875.jpeg (219.68 KiB) Viewed 1893 times
received_7400206750106596.jpeg
received_7400206750106596.jpeg (154.75 KiB) Viewed 1893 times
ef9b16a1
Posts: 32
Joined: Wed Mar 10, 2010 5:27 pm
Location: athens/kalamata
Contact:

Re: Locking fnew flashpro over hondata reflaahed oem ecu

Post by ef9b16a1 »

If i go to a honda dealer and he tries to reflash the hondata ecu with oem file would it work? And then he d have to programm the immo again also i guess , since now it is off
ef9b16a1
Posts: 32
Joined: Wed Mar 10, 2010 5:27 pm
Location: athens/kalamata
Contact:

Re: Locking fnew flashpro over hondata reflaahed oem ecu

Post by ef9b16a1 »

.
Attachments
7b8255c4-aa1e-4731-8815-535bb32525bdphoto.jpeg
7b8255c4-aa1e-4731-8815-535bb32525bdphoto.jpeg (324.86 KiB) Viewed 1882 times
User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 22847
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata

Re: Locking fnew flashpro over hondata reflaahed oem ecu

Post by Spunkster »

With everything plugged in and the ignition in the on position, go to the Help menu and click on “send feedback”. Include a detailed description of the issue.
ef9b16a1
Posts: 32
Joined: Wed Mar 10, 2010 5:27 pm
Location: athens/kalamata
Contact:

Re: Locking fnew flashpro over hondata reflaahed oem ecu

Post by ef9b16a1 »

I will do it tommorow when the customer comea back to know wjat works or not for the next time i one across the issue , but i ll likely put a oem ecu becaise he lives 300km away and dkesnt have time for testing.
If it helps we flash the usdm civic si ecu (for boost control) with the international flashpro version with no problems , and i see in this topic they have tried this before , but i dont see them mentioning any warning messages , but the 2010 era waa the race cal era for fn2 so that may be the case
viewtopic.php?t=11437
Post Reply